A 2015. évi tagdíjbefizetés menete (Frissítve!) - 2015.01.26.

Kérjük, aki az MJSZ titkárságon szeretné a tagdíj befizetési kérvényét javítani/módosítani/összeállítani az egyesülete számára (mert nem boldogul vele önállóan és személyes segítségre van szüksége), a belépési kódján kívül lehetőleg hozzon magával wifi képes hordozható számítógépet, mivel az MJSZ titkárságon sajnos nincs erre szolgáló „vendégeszköz”. Köszönjük!

Tagdíj befizetés esetén – mivel rendkívül sok a hiba az előkészített befizetési listákon – mindig legyen az befizetőnél az egyesületi belépési e-mail és jelszó, mert a klubnak magának kell kijavítani a hibát és újragenerálni a befizetési listát! Ez vonatkozik a versenyhelyszíneken történi tagdíjbefizetésekre is. Köszönjük megértésüket!

2015-ben a tagdíjak befizetését kizárólag az MJSZ Integrált Informatikai Rendszerén (IIR) keresztül kezdeményezhetjük. Az IIR-ben készített, 2 példányban kinyomtatott listával, az érvényesítendő tagkönyvekkel a befizetést az MJSZ irodában, vagy az első 3 hazai verseny helyszínén tehetjük meg (lásd versenynaptár).

tagdij

Belépés után kattintsunk az IIR-ben az Adminisztráció / Pénzügyek / Tagdíj befizetés 2015 menüpontra. Tagdíjak, regisztrációs kártyák, tagsági könyvek díjának befizetéséhez befizetési kérvény listát kell létrehoznunk. A Klubtagok dobozban lévő táblázatból válasszuk ki azon személyeket, akiket fel szeretnénk venni a listára. Egy személy kiválasztásához kattintsunk a neve előtti jelölőnégyzetre, vagy a nevére. A név utáni jelölőnégyzetekben választhatjuk ki, hogy miket szeretnénk fizetni az adott tag részére. Alapértelmezés szerint minden tagnál az MJSZ tagdíj, a MOB regisztrációs tagdíj (biztosítással) valamint a licenc van kiválasztva.
Regisztrált tagok (nem versenyzők) esetén csak az RK (Regisztrációs kártya) opciót válasszuk (alapértelmezés)! Választható még tagsági könyv (TK) opció, akinek nincs, vagy betelt a tagkönyve. A listát az IIR-ben megszokott módon szűrhetjük, illetve lapozhatjuk (egy lapon alapértelmezés szerint csak 10 személy látszik, lapozó a lista alatt található). Amely személyeket kiválasztottuk, a soruk kék színűre vált, és a név előtti jelölőnégyzet be lesz pipálva.

Ezután ha megnyomjuk a táblázat alján található “Hozzáadás a listához” gombot, a kiválasztottak megjelennek a jobb oldali “Aktuális kérvény lista” feliratú dobozban. A “Hozzáadás a listához” gomb mindig csak az éppen látható és kijelölt személyeket adja hozzá a listához, ezért lapozás előtt nyomjuk meg a gombot, ha volt az adott lapon kijelölt személy!

Az “Aktuális kérvény listában” lévő PDF letöltés gombra kattintva tudjuk a befizetési kérvény listánkat letölteni nyomtatható PDF formátumba (ennek 2 nyomtatott példánya kell a befizetéshez). Ha menet közben valamiért kilépünk a rendszerből, a listánk nem veszik el, még ha újra belépés után nem is látjuk az “Aktuális kérvény lista” dobozban. Lejjebb görgetve a képernyőt találunk egy “Listáim” feliratú dobozt, amiben a korábban létrehozott lista/listák találhatók. Ahányszor ki- és belépünk a rendszerbe, új lista fog keletkezni. Ha nem szándékosan hoztunk így létre több listát, és a befizetéshez egy kérvény listával szeretnénk menni, akkor az itt található “Listák összevonása” gombra kattintva csinálhatunk a több listából egyet (amelyik befizetési lista már jóvá van hagyva a szövetség által, az nem fog a többivel összevonódni).

A rendszerben ezek az információk hasonló részletességgel megtalálhatók, további segítség a support@judo.hu email címen kérhető.

Amelyik egyesület még nem regisztrált az IIR-ben, az mielőbb tegye meg. Tagdíj befizetés előtt kérjük nézzék át a tagok nevét és születési dátumát, mert ezek később már csak az MJSZ adminisztrátora által lesznek módosíthatók!

Kapcsolódó cikkek:

2015. évi tagdíjak befizetése

 

Regisztráció az MJSZ Integrált Informatikai Rendszerébe