A junior B-korcsoport kezd a bajai ob-n! - 2011.10.06.


A junior B és serdülő B-korcsoportos országos bajnokságot október 15-én szombaton a Magyarországi Németek sportcsarnokában rendezik meg. A szervezők ezúton is felhívják minden egyesület figyelmét, hogy a Magyar Judószövetség edzőbizottságának kérésére – a másnap rendezendő Duna-kupa miatt – a junior B-korosztály kezdi a küzdelmeket, majd azt követi a serdülő B-korcsoport.


A juniorok mérlegelése 9.00-től 10.00 óráig tart. A serdülőknek lehetőségük lesz az előbbi időpont után, 11.00 és 12.00 óra között is bemérni. A serdülő B-korcsoport versenye a junior B-korosztály küzdelmeinek eredményhirdetése után kezdődik.

Október 16-án a Bácska-kupára kerül sor, a bajaiak ezzel a versennyel szeretnék újra életre kelteni a régi, színvonalas bajai rendezvényt, amely hasonló néven indult. Az edzőkollégák még biztosan emlékeznek a ‘80-as, ‘90-es évek elején zajló versenysorozatra.

A dél-magyarországi régió nyílt bajnokságára szeretettel várnak minden érdeklődőt. A verseny három korcsoportban (U11, U13 és U15) zajlik.

Bővebb információ a Bajai JC honlapján: KLIKK IDE!