A junior-válogatott nyári programja - 2012.06.20.

Július 3. és 5. között budapesti összetartás, július közepén az Atom-kupa és a paksi edzőtábor, augusztus első két hetében pedig a prágai és a berlini verseny, illetve edzőtábor vár a junior-válogatott tagjaira.


1. Junior női-férfi összetartás 2012. július 3-5. (BHSE)
Az összetartás kedd délelőtt 10.00-tól kezdődik, és csütörtökön 18.00-ig tart (keretedzés végéig). A Héraklész-programban résztvevőknek a szállás és étkezés biztosított, ezen kívül jelentkezés (foglalás miatt) a keretedzőknél.

2. Junior Atom-kupa verseny + edzőtábor 2012. július 14-18. (Paks)
MJSZ költségen nevezettek a versenyre: Pupp Réka, Takács Márton, Köteles Vivien, Végvári Martin, Szabó Katinka, Tóth Krisztián, Gercsák Szabina, Fogasy Gergő, Polyák Krisztina, Demeter Bendegúz

A fenti versenyzőknek, a szövetség fizeti a nevezést – a nevezést a keretedzők adják le. A nem kiemelt versenyzőknek, egyéni nevezés van.

Edzőtábor: a Héraklész-programosoknak vasárnap estétől van szállás (vacsora is). Az edzőtábor szerda délutáni edzéssel záródik. A nem kiemelt versenyzőknek egyénileg kell jelentkezniük a rendezőnél (ASE).

Kiírás: KLIKK IDE!

3. Junior Európa-kupa 2012. augusztus 3-5. (Prága)
Jelentkezési határidő (MJSZ-ben): 2012. július 5. (csütörtök)
Befizetési határidő (MJSZ-ben): 2012. július 12. (csütörtök)

Az MJSZ-költségesek nevezését a keretedzők adják le, a többiek egyénileg az MJSZ-ben nevezhetnek. A kiemelteken kívül az utazás egyénileg történik. Kérünk mindenkit a pontos nevezésre (utazás, foglalás, étkezés stb.), valamint a határidők pontos betartására, mert késés esetén büntetést kell fizetnünk!

Kiírás: KLIKK IDE!

4. Junior Európa-kupa 2012. augusztus 10-16. (Berlin)
Jelentkezési és befizetési határidő (MJSZ-ben): 2012. július 18. (szerda)

Az MJSZ-költségesek nevezését a keretedzők adják le, a többiek egyénileg az MJSZ-ben nevezhetnek. A kiemelteken kívül az utazás egyénileg történik. A központ hotel – a válogatott is itt lesz – a Holiday Inn Berlin City-East. Kérünk mindenkit a pontos nevezésre (utazás, foglalás, étkezés stb.), valamint a határidők pontos betartására, mert késés esetén büntetést kell fizetnünk!

Kiírás: VERSENY   TÁBOR   SZÁLLÁS

További információk a keretedzőktől!

Preiszler Gábor,
Neu Gábor
keretedzők