A junior válogatott további programja - 2011.04.06.

A hazai junior válogatóversenyek véget értek, Neu Gábor junior keretedző szeretné tájékoztatni az edzőket a további menetrendről.


“A három hazai válogató eredményei alapján súlycsoportonként négy fő vehet részt a nemzetközi A-kategóriás versenyeken, a paksi Atom-kupán a legjobb nyolc versenyző indulhat súlycsoportonként (a válogatók utáni rangsor: KLIKK IDE!).

‘…válogatóversenyek, amelyek eldöntik, hogy milyen sorrendben jelölhetők a nemzetközi válogatóversenyekre a versenyzők (1-5. helyezés számít). Pontegyenlőségnél az országos bajnokságon elért jobb helyezés dönt. Időközben megszerzett nemzetközi helyezés megelőzi a hazai versenyeredményeket (1-5. helyezés).

A válogatón szerzett eredmények alapján súlycsoportonként a négy legjobb versenyző indulhat A-kategóriás junior nemzetközi versenyeken. Aki nem kerül be a legjobb négybe az csak keretedzői engedéllyel indulhat (sérülés, fiatal versenyzők menedzselése a kivétel).’

Táblázatban írtam össze a hazai eredményeket és a sorrendet súlycsoportonként. Amennyiben valaki nem indul egy adott nemzetközi versenyen, úgy a soron következőnek van lehetősége az indulásra, ezért kérek minden edzőt, hogy a csatolt éves programtáblázatban (KLIKK IDE!) adják le a versenyzőik tervezett programját emailben vagy személyesen.

Amennyiben a versenyzője nincs a legjobb négy között és szeretné menedzselni, akkor írásban kérném azt jelezni és megindokolni: neugabor@gmail.com vagy mjsz@t-online.hu.

Lignanói verseny (nem válogató)
Verseny:
2011. április 30-május 1.
Edzőtábor: 2011. május 2-4.
Nevezési határidő: 2011. április 12.
Fizetési határidő: 2011. április 15.
Költségek: 50 euró/nap teljes ellátással
Nevezés verseny: 50 euró
Nevezés tábor: 10 euró
Megjegyzés: hátszám és EJU-kártya kötelező
Versenykiírás: KLIKK IDE!

A magyar bajnokok (Bartha Ákos, Szabó Frigyes, Végvári Martin, Pusztai Patrik, Tóth Krisztián, Vér Gábor, Kaszás András, Gombár Szabolcs) utazása az MJSZ mikrobuszával történik, amennyiben részt kívánnak venni a versenyen.

Leibnitzi verseny (válogató)
Versenykiírás:
KLIKK IDE!
Nevezési határidő: 2011. május 10.

Üdvözlettel,
Neu Gábor
Junior keretedző