A MAX2014 szervezőinek levele a Judósokhoz - 2014.05.06.


Kedves Judósok! Május 24-én a Syma csarnok A-pavilonjában megrendezésre kerül Magyarországon először a MAX2014 – SCITEC NUTRITION Harcművész és Küzdősport Expo. A kiállításon, vásáron, bemutatókon kívül, nemzetközi és hazai versenyek színesítik az esemény programját.

Szeretettel meghívunk benneteket és csapatotokat a Magyar Judo Szövetség támogatásával az Expo keretein belül zajló MAX Judo Open felnőtt pénzdíjas egyéni (90 kilogrammos súlyhatárig) és diák B-C-korcsoportos országos csapatversenyre.

Csatolva található a verseny kiírása, amelyben minden fontos információ megtalálható: KLIKK IDE!

Nevezés a versenyre a maxbudapest.hu/#nevezes linken, illetve a csatolt nevezési lapon lehetséges. A nevezési lapokat emailben fogadjuk az expo@skapromotions.hu címen.

Nevezési határidő: 2014. május. 20.

A versenyen kívül a korábbi Európa-bajnok Hadfi Dániel vezetésével Judo edzés is lesz. További információ: maxbudapest.hu/#edzes

Információ, jegyvásárlás és egyéb érdekességek a weboldalon maxbudapest.hu és Facebookon facebook.com/maxbudapest találhatók. A rendezvény hivatalos okostelefon alkalmazása ingyenesen letölthető az App Store és a Google Play áruházakból. Az alkalmazás neve: MAX2014

Sikeres felkészülést kívánunk!

Baráti üdvözlettel,
A MAX2014 csapata