A Pázmány Péter Katolikus Egyetem felhívása - 2018.07.10.

SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság örömmel értesít minden a sportjog iránt érdeklődő jogászt és sportszakembert, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Deák Ferenc Intézete ismét ajánlja a sportjogi szakjogász és jogi szakokleveles sportszakember posztgraduális képzéseket, várhatóan 2018. szeptemberi indulással:

Sportjogi szakjogász: http://jak.ppke.hu/deak-ferenc-intezet/erdeklodoknek/kepzeseink-jogaszoknak/szakiranyu-tovabbkepzesek/sportjogi-szakjogasz

Jogi szakokleveles sportszakember: http://jak.ppke.hu/deak-ferenc-intezet/erdeklodoknek/kepzeseink-nem-jogaszoknak/jogi-szakokleveles-sportszakember

Hivatkozással a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar és a SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság között fennálló érvényes és hatályos együttműködési megállapodásra a SPORTJUS elnöksége örömmel hozza nyilvánosságra felhívását, amely szerint a SPORTJUS a sportjog fejlesztése érdekében vállalja, hogy írásos pályázat alapján a sportjogi szakjogász vagy jogi szakokleveles sportszakember képzésen résztvevő egy, illetve indokoltság esetén kettő arra érdemes és nívós hallgató tandíját 50% vagy kiemelkedő pályázat esetén 100% mértékben saját forrásának terhére megtéríti.

Az ösztöndíjról és annak mértékről a beérkezett pályázatok értékelését követően kizárólagos jogkörrel a SPORTJUS elnöksége dönt. A pályázatokat a motivációs előterjesztésekkel együtt legkésőbb 2018. július 31. napjáig kérjük a SPORTJUS központi email címére benyújtani. Kizárólag a PPKE-JÁK Deák Intézethez benyújtott jelentkezés tanúsításával lehetséges ösztöndíjkérelmet a SPORTJUS részére benyújtani. SPORTJUS fenntartja a jogot az ösztöndíj kérelmek kizárólagos elbírálására és odaítélésére, a döntés ellen fellebbezésre nincs lehetőség.

SPORTJUS elnöksége bízik benne, hogy sportjogi ösztöndíjával elő tudja mozdítani a sportjog ügyét, a sportjog egyetemi és posztgraduális képzését a magyar sport, a magyar sportjogászok és sportszakemberek érdekében és előnyére.

Érdeklődve várjuk a jelentkezéseket, kérelmeket és motivációs előterjesztéseket!

SPORTJUS Magyar Sportjogász Társaság