Bíróink a budapesti Európa-bajnokságon - 2013.05.07.

Csillagos ötösre értékelte a budapesti Európa-bajnokságon a magyar bírói gárda munkáját Jan Snyders az EJU bíróbizottsági igazgatója.

A kontinens legrangosabb eseményének zárónapján, a búcsúesten dicsérő szavak hangzottak el, külön megköszönve dr. Eleki Zoltán MJSZ BB igazgató munkáját, amivel összefogta és koordinálta a magyar bírótársadalmat.

Mind a szőnyegbírói, mind a titkári, táblakezelői asztaloknál gördülékeny, hibátlan munka folyt, professzionális hozzáállást tapasztaltak ezen a fantasztikusan sikerült magyar rendezésű Európa-bajnokságon.
Minden sportvezető, sportszakember és VIP-vendég csak szuperlativuszokban nyilatkozott a budapesti Eb-ről, külön kiemelve a szívélyes vendéglátást és a nagyszerű körülményeket.

Az EJU Bíróbizottsága nagyra értékelte, hogy a magyar nemzetközi bírók egytől egyig kitettek magukért, a rendezvény kezdő napjaitól, a repülőtéri fogadtatástól kezdvén a záróvacsorák végeztéig végig a rendelkezésükre álltak, segítették a munkájukat, közreműködtek a feladatok megoldásában.
A fantasztikus magyar eredmények és sportolói bravúrok mellett remekül helytállt a magyar versenybíró, Fridrich Annamária is, akit negyvenöt ország majd háromszáz bírója közül választottak be az Eb-re meghívott legjobb húsz bírója közé.

A húsz ország bíróit mind a négy versenynapon pontozta az EJU BB komissziója, és a legjobb teljesítményt nyújtókat osztották be a döntőkre. Annamária mind a négy napon bekerült a legjobbak közé, s amire évek óta nem volt példa, személyében magyar bíró is vezethetett felnőtt Európa-bajnoki döntőt.

Gratulálunk a magyar bíróknak!