Egyesületek, edzők, figyelem! - 2012.11.16.

A magyar judosport kiemelkedő olimpiai szereplése komoly figyelmet irányít sportágunk felé, rajtunk áll, hogy tudunk-e élni a kínálkozó lehetőségekkel. Ezekben a napokban nagyon fontos feladatunk, hogy a felső sportvezetés felé igazolni tudjuk, milyen sokan judóznak szerte Magyarországon, ezért szeretnénk mielőbb felfrissíteni a regisztrált judósok listáját. Emellett szeretnénk létrehozni egy olyan adatbázist is, amely a Magyar Judo Szövetség által elismert és ajánlott edzőket tartalmazza, ez a nyilvános lista nagy segítséget jelenthet bármelyik szülő számára, aki judózni szeretné vinni a gyermekét.

Kérjük az egyesületeket, tanfolyamos foglalkozást vezető edzőket, hogy a regisztrációs űrlapot valamennyi – nem igazolt – judósuk adataival töltsék ki, és azt mielőbb küldjék el a Magyar Judo Szövetség e-mail címére: mjsz@t-online.hu .

Kérjük továbbá tagegyesületeinket, hogy küldjék el edzőik adatait (név, klub, képesítés), amelyet felvezetünk az MJSZ által elismert és ajánlott edzők készülő listájára.

Köszönettel,
Nagy György
főtitkár