Európa-bajnokság élőben a Sport TV-n - 2011.04.20.

Ezen a héten a hazai rendezésű Divízió I-es jégkorong-világbajnokság mellett a törökországi judo Európa-bajnokságot is élőben követhetik a judo és a magyar sikersportágak szerelmesei a Sport TV-n.


A csütörtöktől vasárnapig tartó isztambuli Európa-bajnokság már a 2012-es olimpiai játékok jegyében zajlik. A világversenyen olimpiai kvalifikációs pontokra hajtanak hazánk legjobbjai és a szakvezetés szerint három-négy érem elérése reális cél lehet.

Az új szabályok szerint egy súlycsoportban két versenyző is indulhat egy országból. Tizenhat fős, és rendkívül fiatal keret utazik Törökországba, hogy öregbítse hazánk hírnevét.

A tavalyi, bécsi kontinensviadal bizakodásra adhat okot, hiszen ott talán némi meglepetésre is, de a magyar válogatott megnyerte az éremtáblázatot két arany-, három ezüst- és két bronzéremmel. Idén az érmekért folytatott csatákat Faragó Richard kommentálásával élőben láthatják a SportM és a Sport1 csatornákon és remélhetőleg több magyar judokát is láthatunk majd a tatamin valamilyen éremért küzdve.

Az Európa-bajnokság sajtóanyaga: KLIKK IDE!