Felajánlás az Európa-bajnokságra - 2012.12.17.

Tisztelt Elnök Úr, kedves Laci! Tisztelt Magyar Judo Szövetség!

A tegnap lezajlott közgyűlés kapcsán ezúton szeretnénk gratulálni és sok sikert kívánni  az újabb négy éves elnöki megbizatásodhoz, illetve köszöntjük a régi és új tisztségek megszavazott képviselőit is! Bízunk benne, hogy – az elmúlt évekhez hasonlóan – komoly munkák és újabb remek eredmények lesznek a magyar judósportban.

Beszédedben említetted az összefogást, a közös erőfeszítést és – többek között – az év legnagyobb eseményét, a hazai rendezésű felnőtt Európa-bajnokságot. Az alábbiakban szeretnénk felajánlani segítségünket, amelyet klubunkkal, a Samurai Judo Clubbal közösen tennénk.

Úgy gondoljuk, hogy a nézőtér megtöltése nagyon fontos feladat és ezt – egy részről – „alulról szerveződve” is lehetséges segíteni. Azt vállalnánk, hogy a felnőtt Európa-bajnokság három versenynapjára szervezetten szállítanánk nézőként legalább harminc gyereket/kísérőt a klubunkból. Az iskolai kikérőket a szülőkkel egyeztetve intéznénk. A gyerekeinket (egy fantasztikus verseny látogatásának élményén kívül) azzal fogjuk motiválni, hogy egy judoruhát sorsolunk ki – klubköltségen – az Eb-programon résztvevők között.

Másrészt felajánlanánk három gyerek és egy felnőtt judokánk „társadalmi munkáját” és segítségét a három versenynapon, tehát négy önkéntes venne részt a Samurai Judo Club részéről.

Mivel mi csak hat éve működő „kis egyesület” vagyunk (30 tagkönyves és 100 regisztrált taggal), mindenféle külső forrás, támogatás, szponzoráció nélkül, egyelőre ennyit tudunk tenni. De talán ragadós lesz a jó példa és minél több egyesület, sportiskola csatlakozik ehhez a felajánláshoz, mert így hamar megtölthetnénk a lelátók nagy részét és az önkéntes munkaerő nagyot lendíthet a szervezésben, a költségkímélő tervezésben.

Mindannyiatoknak sok sikert és jó munkát kívánunk a továbbiakban is!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!

Üdvözlettel:
Havasi Viktor
Fridrich Annamária
Samurai Judo Club