Felhívás adatok pótlására - 2012.05.21.

Tisztelt érintett egyesületek!

Az idei tagdíjbefizetések során a csatolt táblázatban szereplő személyek esetén NEM történt meg a sportinformációs rendszerben történő rögzítés, adatlap hiányában. Ez többek között olyan következménnyel jár, hogy az illetőnek nincs érvényes balesetbiztosítása.

Kérjük az érintett egyesületek közreműködését abban, hogy az érintett személyek szükséges adatait (a táblázatban sárgával jelölve) minél hamarabb megkapja az MJSZ Titkárság e-mailben, hogy rögzíthessük őket a SIR-rendszerben.

Ha kitöltött adatlapot nem is kapunk, akkor a mellékelt  xls-táblázat sárga oszlopait kell kitölteni ahhoz, hogy elegendő adatunk legyen az adott tag rögzítéséhez.

Gondoltunk arra, hogy az illetőnek korábban már volt leadva adatlapja, ezt egészen 2010-ig követtük vissza. Tehát a táblázatban már olyanok szerepelnek, akik 2009 után biztosan nem adtak le adatlapot.

Az adatlap a következő címen tölthető le – ismét hangsúlyozva, hogy nem ennek beküldése a fontos, hanem, hogy megkapjuk valamilyen formában ezeket az adatokat: KLIKK IDE!