Figyelem! Változás az Atom-kupa programjában! - 2011.07.07.

Minden korábbinál több judóst várnak a jövő hétvégi OTP Bank-Atom-kupára, ezért némileg módosult a junior Európa-kupa programja.

Már huszonnégy ország judósaitól érkezett nevezés a július 16-án és 17-én következő Atom-kupára, várhatóan részvételi csúcsot hoz majd a verseny. Éppen ezért a szervezők változtattak a programon. Ami a résztvevők számára mindenképpen lényeges: a hivatalos mérlegelésre szombaton és vasárnap is a tervezettnél egy órával korábban, 6.30 és 7.00 óra között kerül sor, míg a kezdés is egy órával korábban lesz, 9.00 órakor.

A szervezők felhívják a magyar indulók figyelmét arra, hogy nekik nem kell részt venniük a pénteki akkreditáción, ha az előzetes nevezést (amelynek határideje július 10. vasárnap) leadták, a nevezési díjat befizethetik a mérlegelés előtt.

A Magyar Judo Szövetség honlapján hétfőtől minden nap közöljük a már benevezett magyar indulók listáját, mindenki ellenőrizheti majd rajta, hogy a nevezése rendben beérkezett-e. A szervezők kérik, hogy akit beneveztek, de valamilyen okból mégsem tud részt venni a tornán, az időben jelezze azt, hogy a pénteki sorsolásnál ne vegyék figyelembe az indulók között.

A 26. OTP Bank-Atom-kupa junior Európa-kupa viadal versenykiírása: KLIKK IDE!