Fontos információk a masters Európa-bajnokságról - 2010.09.16.

Az október 7. és 10. között követező poreci verseny körülményei a korábbihoz képest változatlanok, kivéve a határidőket, amelyekről a Magyar Judo Szövetség nemrég kapott módosítást a szervezőktől.


A határidők:
Szeptember 17.:
szám szerinti nevezés, valamint a nevezési díjak befizetésének határideje
Szeptember 30.: online nevezés
Október 1.: hotel foglalás és fizetés, valamint név szerinti nevezés
A nevezési díj 100 euró, amit a szövetségben kell befizetni.

Az online nevezéshez szükség van a JUMAS-rendszerben való regisztrálásra, amihez kell születési dátum (év, hónap, nap), valamint egy igazolványkép (e-mailben). Ennek költsége 20 euró.

A versenyen való indulás feltétele, hogy a szervezők által megadott hivatalos hotelek egyikében kell megszállni (legalább egy éjszakára), ami elég költséges, de vannak így is kedvezőbb megoldások.

A versenyen csak az Európai Judo Szövetség (EJU) hivatalosan elfogadott hátszámával lehet indulni, amit a szövetségen keresztül lehet megrendelni (ahogy sokan tették), illetve lehet egyénileg is a www.mybacknumber.com honlapon.

A hátszámok megérkezéséhez általában három-négy hét szükséges, de ez változó, valamint van lehetőség expressz rendelésre, ami három-négy nap alatt érkezik meg.

Két darab hátszám esetén az ár 20 euró, expressz rendelés esetén 50 euró, de ezek az árak is változóak a rendelés mennyiségétől függően.

Az akkreditációhoz szükség van útlevélre vagy annak másolatára.

A nevezéseket, szállásigényeket, egyebeket lehetőleg Flóri Miklósnak adják le (06-30-950-2875, e-mail: hungarianmastersjudoclub@gmail.com) vagy az MJSZ-be (mjsz@t-online.hu).