Fontos információk az egyesületeknek! - 2015.01.05.

Felhívjuk az egyesületek figyelmét az alábbiakra:

1. Az alábbi elnökségi határozatnak legkésőbb 2015. január 11-ig kell eleget tenni írásban (iroda@judo.hu), a 2014. évi összesített férfi-női rangsor minél gyorsabb kiszámítása céljából, Nagy András sportigazgatónak címezve.

„Az egyesületek műhelytámogatása, a sportolóik által szerzett pontok alapján történt eddig és ezután is így történne. A változás az lenne, hogy egy adott versenyző, aki igazoltan négy évet versenyzett nevelőklubjában, majd eligazolt, s később nemzetközi (ifjúsági, junior, U23, felnőtt korosztályban) válogató vagy világversenyen pontot szerez, az adott évben szerzett pontjainak 30%-a volt nevelő klubját illetné meg. A pontszámítás egyszerűsítése végett a nevelő klubnak kell jelezni az MJSZ felé, ha van olyan versenyző, akinek eredményei után igényt tart megszerzett pontjainak 30%-ára. A nevelő egyesületnek kell bizonyítania (tagsági könyvvel, verseny jegyzőkönyvvel), hogy a versenyző négy évig náluk versenyzett. Ezt elég lenne egy versenyzőnél egyszer megtenni, utána már automatikusan járna az adott versenyző pontjainak 30%-a volt klubnak. Akad olyan versenyző is, aki pályafutása során három-négy klubnál is megfordul ilyenkor csak az első, tehát a nevelő klubja igényelheti a 30%-ot. Ezen előterjesztés célja, a minőségi utánpótlás nevelő munka ösztönzése, a nevelő klubokat érdekelté tenni, nemzetközi szintű sportolók nevelésére.
Egyhangúlag elfogadva.”
Határozatszám: 2014.09.10/3

2. Keretedzések január hónapban: az ifjúsági, junior és felnőtt korosztályoknak keretedzés a BHSE termében minden kedden 16 és 18 óra között, már január 6-án is lesz edzés! A serdülőknek a programjukban jelzetteknek megfelelően január 13-tól az UTE termében, kedden és csütörtökön 17 és 19 óra között.

3. A Magyar Judo Szövetség 2015-ös versenynaptára: KLIKK IDE!

4. A Magyar Judo Szövetség által 2015-ben alkalmazott korcsoportok és súlycsoportok listája: KLIKK IDE!