Fontos információk az IJF-kártyáról - 2015.01.22.

Ha aktiválnak egy kártyát, onnantól mennyi idő telik el a fizikailag legyártott kártya kézbesítéséig?
Jelenleg két hét, később, ha a rendszer bejáratódott, öt nap lesz az átfutási idő.

Mikor lesz lehetőség klub szintű hozzáférésre és megrendelésre?
A közeljövőben sajnos nem lesz erre lehetőség.

Pontosan mely adatmezők kerülnek fel a kártyára, melyek az egyik, melyek a másik oldalon?
Csak az egyik oldalon lesznek változó adatok:
Név
Születési dátum
Pozíció (versenyző, edző stb.)
Ország
Ország zászló
Nem
Fénykép
Érvényesség
IJF kártya azonosító száma

Mondhatjuk-e, hogy magyarországi kézbesítési cím esetén a szállítási költség 13,43 euró+27 % ÁFA, függetlenül a kiszállítási címtől és a rendelt mennyiségtől?
Nem, a rendelés mennyiségétől függ: ez az ár ötven kártyáig érvényes; valamivel drágább ötven és száz között; és még drágább százötven fölött. De belföldön a postázási cím nem befolyásolja a postaköltséget.

A klubjaink számára úgy tapasztaltuk, hogy a HUF számláról történő átutalás okozza a legnagyobb nehézséget, sokan nem tudják, hogy ez egyáltalán lehetséges-e. Van-e valamiféle útmutatás arról, hogy pontosan hogyan is járjanak el azok az átutaláskor, akik csak HUF folyószámlával rendelkeznek? Hogyan számolják át, milyen költségekkel jár a konvertálás, milyen árfolyam szerint kell váltani, ki mit fizet (terhelendő bankja mit fizet, mit fizet a kedvezményezett bankja stb.)?
Sajnos nincs univerzális útmutató, mert ez banktól, számla típusától, devizanemtől stb. függ. Egyénileg kell az átutaláskor tájékozódni a bankunknál, de természetesen bármilyen pénznemben vezetett számláról lehetséges bármilyen pénznembe történő fizetés.”