Fontos információk a Budapest-kupáról és nemzetközi edzőtáborról (Frissítve!) - 2015.04.28.

Május 2-án és 3-án az UTE Megyeri úti jégcsarnokában kerül sor a régió egyik legjelentősebb utánpótlás versenyére, a hagyományos Budapest-kupára, immár huszonnyolcadik alkalommal. A rangos nemzetközi viadalt május 4-én és 5-én edzőtáborozás követi.A program az elmúlt éveknek megfelelően alakul: május 2-án szombaton az U18-as és az U13-as korcsoport képviselői lépnek tatamira, az ifjúságiak számára ez a verseny lesz az idei Magyar Kupa. Május 3-án vasárnap az U11-es korcsoport, majd az U15-ös kategória kerül sorra, a serdülők ugyancsak a Magyar Kupáért harcolhatnak.

Az érdeklődés ebben az évben is óriási, a hazai egyesületeken kívül jelezték részvételüket Azerbajdzsán, Ausztria, Csehország, Dánia, Izrael, Horvátország, Lengyelország, Montenegró, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Svájc, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna csapatai is.

 

A versenyt követő nemzetközi edzőtáborban a külföldi vendégek mellett a magyar korosztályos válogatottak tagjai is részt vesznek. A Budapesti Regionális Judo Szövetség és a 130 éves Újpesti Torna Egylet mindenkit szeretettel vár a 28. Budapest-kupára.

Fontos információk a Budapest-kupáról

1. A Budapest-kupa ifjúsági (U18-as) korosztályának mérlegelésekor 1 kilogramm súlykedvezmény lesz

2. A szervezők arra kérik az egyesületeket, hogy nevezéseiket a www.admin.judo.hu és awww.budapestkupa.hu oldalakon egyaránt tegyék meg

3. A versenyt követő edzőtáborban (2015. május 4-5.) résztvevőket két csoportra fogják osztani, a következők szerint:
– U18-as és U15-ös korcsoport: edzés 10.00 és 12.00, illetve 16.00 és 18.00 óra között az UTE jégcsarnokában
– U13-as és U11-es korcsoport: edzés 10.00 és 12.00, illetve 16.00 és 18.00 óra között az UTE judocsarnokában
Az edzések alapvetően küzdelmi jellegűek lesznek.

 

Parkolási lehetőség a Budapest-kupa idején

Szombaton, a verseny helyszínén a szokásos módon lehet parkolni, míg vasárnap – az NB I-es labdarúgó mérkőzés miatt – ideális parkolási lehetőségként a Váci úton található egykori Baumax-parkolót ajánlják a szervezők.