Fontos információk a veterán világbajnokság résztvevőinek - 2015.08.12.

Tisztelt veterán világbajnoki résztvevők!
A versenyre szükséges az IJF online rendszerében (Judobase) nevezni – akár versenyzőkről, akár edzőkről van szó. Ehhez a rendszerhez szövetségi hozzáférés van csak, azaz csak a Magyar Judo Szövetségen keresztül lehet megtenni.

Kérjük, a nevezési szándékot emailben jelezzék a kovacs.robert@judo.hu email címen név, pozíció (versenyző/edző), korcsoport és súlycsoport megadásával. Kérjük, hogy másolatot erről az emailről kapjon Flóri Miklós is: hungarianmastersjudoclub@gmail.com

Ez a rendszer augusztus 21-én 23:59-kor zárul, addig tudjuk a jelentkezőket nevezni, utána ez már nem lehetséges. A nevezési díjak befizetése online bankkártyával történik egyénileg, lásd a kiírást itt: KLIKK IDE!

A dokumentum ötödik oldalán a kékkel írt cím “Participants – individual athlete and one coach (online link)” egy beágyazott link, azt követve érhető el egy olyan online felület, ahol be lehet fizetni a nevezési díjat. Csoportos befizetés is lehetséges az alatta lévő beágyazott linken: Participants – federation/group of athletes and multiple coaches (online link).

Hivatalos szállásra (Novotel vagy Ibis Hotel) foglalás a linkelt formanyomtatványok segítségével történhet, amelyet közvetlenül az abban megadott email vagy faxra kell küldeni: Novotel és Ibis.

Mivel több olyan szóbeli kérdés intéződött hozzánk, hogy a helyszínen lehet-e fizetni készpénzben euróban a nevezési díjat (természetesen vállalva az ezzel járó késői fizetési büntetést is), ezért rákérdeztünk a helyi szervezőnél. A válaszuk lényege az volt, hogy erre nem ad lehetőséget a kiírás, a nevezési díj befizetése mindenképpen az online felületen kell, hogy történjen, valószínűleg, ha máskor nem, akkor a helyszínen az akkreditáción. Kérik, hogy, aki indulni szeretne ezen a versenyen, az mindenképpen az online felületen nevezzen (azaz ott fizesse be a nevezési díjat), csak ezen az egy módon lehet biztosítani az indulást (az adott hivatalos mérésig kell beérkeznie a nevezési díjnak, és mivel rengeteg jelentkező van, problémája lehet annak, aki a helyszínen akkreditációkor akarja intézni).

Fontos információk: KLIKK IDE!

Köszönettel,
Kovács Róbert
technikai vezető