Hetven esztendős jubileumát ünnepelte az Osztrák Judo Szövetség - 2018.03.11.

Fenállásának hetvenedik évfordulóját ünnepelte az Ostrák Judo Szövetség. Az eseményre a bécsi Operaházban került sor, Dr. Hans Peter Kutchera, az ÖJV elnökének meghívására részt vett rajta Marius Vizer, a Nemzetközi Judo Szövetség elnöke, amíg az Európai Judo Szövetség képviseletében Dr. Tóth László főkincstárnok köszöntötte az ünnepeltet.

austria2

„Természetesen nem csak az európai szövetség üdvözletét adtam át ebből a jeles alkalomból, hanem a Magyar Judo Szövetségét is, hiszen az osztrák szövetség mindig is nagyon jó partnerünk volt, ráadásul az európai szövetség alapítói között is volt –fűzte hozzá Dr. Tóth László, aki Marius Vizerrel együtt egy emlékszobrot adott át az osztrák elnöknek.

austria3

„Gratulálok Ausztria judoszövetségének a hetven éves születésnaphoz, és kívánok Doktor Hans-Paul Kutschera és az osztrák szövetség valamennyi tagja számára még nagyon sok sikeres esztendőt. Bízom benne, hogy az osztrák szövetség és az IJF közötti erős és gyümölcsöző együttműködés a jövőben is folytatódik, és mindkét szervezet hzzá tudja tenni a megáét a judo további erősödéséhez” – mondta az ünnepségen Marius Vizer.

austria1
Fotó: EJU, Oliver Sellner