Ifjúsági Európa-kupa, Bielsko Biala - 2013.05.05.

Az idei utolsó válogató ifjúsági Európa-kupa versenyre 2013. május 18-án és 19-én Bielsko Biala városában kerül sor. A versenyt edzőtábor követi, amelyen ezúttal kedd estig vesz részt a magyar csapat.

A költség 75 euró/fő/éj 2-3 ágyas szoba esetén. A szállás teljes ellátásra vonatkozik: 17-én vacsorával kezd, 21-én kedden ebéddel zárul.

Az alábbi versenyzők számára az MJSZ fizeti a részvételi díjat: Miskolczi Lotti, Mihalovits Kincső, Pupp Réka, Polgár Luca, Balázs Nikoletta, Gercsák Szabina, Kárpáti Emese, Fábián Attila, Rudinszky Ádám.

Kérem mindenki jelezze indulási szándékát legkésőbb május 10-ig a szövetségben Kovács Róbertnél, akár klub-, akár MJSZ-finanszírozással vesz részt a versenyen és/vagy táborban, mi a szállásigény, mivel utazik stb. Az MJSZ busza 17-én 8 órakor indul a KSI parkolóból míg szombaton (a vasárnapi versenyzőkkel) 9-kor szintén a KSI-ből, kedden a délutáni edzés után indul haza.

A versenysport bizottság döntése értelmében, akik a fenti időpontig nem adják le a kért adatokat, azon sportolókat és edzőket az MJSZ-nek nem áll módjában nevezni és akkreditálni a versenyre, ezért kérjük a határidő betartását!

Köszönettel,
Bíró Norbert
keretedző