Ifjúsági Európa-kupa Pitestiben - 2012.03.28.

A teplicei verseny után a soron következő ifjúsági Európa-kupára 2012. április 28. és 29. között Pitesti városában kerül sor.

A teljes költség 140 euró két éjszakára két ágyas szoba esetén. Korlátozott számban igényelhető egyágyas szoba 20 euró/éjszaka felárért. A jelzett árak a szállást és teljes ellátást is magukban foglalják. Minden résztvevőnek hivatalos szálláson kell laknia, különben nem lehet részt venni a versenyen. Szintén az indulás feltétele az érvényes Jumas-regisztráció, a hátszám és az IJF judogi.

Az MJSZ a hagyományoknak megfelelően erre a versenyre szervez buszt. Az alábbi versenyzőknél az MJSZ fizeti a részvételi díjat: Pupp Réka, Balázs Nikoletta, Gercsák Szabina, Nagy Kitti, Kárpáti Emese, Bevíz Barnabás, Rudinszky Ádám.

Természetesen aki a teplicei versenyen érmes helyezést ér el a fentieken kívül, annak az MJSZ fedezi a költségeit a válogatási elveknek megfelelően.

Kérem, mindenki jelezze indulási szándékát legkésőbb április 5-ig a szövetségben Kovács Róbertnél, akár klub- akár MJSZ-finanszírozással vesz részt a versenyen. Kérjük jelezni, mi a szállásigény, mivel történik az utazás. Az MJSZ busza április 26-án este 7 órakor a KSI-ből indul, a hazaérkezés várható ideje 30-án a reggeli órákban.

Bíró Norbert
keretedző