Ifjúsági Európa-kupa, Teplice - 2013.03.27.

A soron következő Európa-kupa 2013. április 20. és 21. között Teplice városában kerül megrendezésre. A versenyt edzőtábor követi, amelyen ezúttal csak kedd estig vesz részt a magyar csapat, mert szerdától már a felnőtt Európa-bajnokság helyszínén segédkeznek a sportolók.

A teljes költség 295 euró két-három ágyas szoba esetén. Korlátozott számban igényelhető egyágyas szoba 25 euró/éjszaka felárért. Amennyiben kevesebb mint három éjszaka a foglalás, akkor a két-három ágyas szoba ára 75 euró/éjszaka. A szállás teljes ellátásra vonatkozik: 19-én vacsorával kezd, 23-án kedden ebéddel zárul.

Az alábbi versenyzőknél az MJSZ fizeti a részvételi díjat: Miskolczi Lotti, Mihalovits Kincső, Pupp Réka, Polgár Luca, Balázs Nikoletta, Gercsák Szabina, Kárpáti Emese, Fábián Attila, Rudinszky Ádám és azok a további versenyzők, akik Kijevben érmet szereznek az Ek-n.

Kérem mindenki jelezze indulási szándékát, legkésőbb április 3-ig a szövetségben, Kovács Róbertnél, akár klub-akár MJSZ-finanszírozással vesz részt a versenyen és/vagy táborban, mi a szállásigény, mivel utazik stb. Az MJSZ-busz 19-én 8 órakor indul a KSI parkolóból míg szombaton (a vasárnapi versenyzőkkel) 9-kor szintén a KSI-ből.

Kedden a délutáni edzés után indul haza, az érkezés várható ideje éjjel 12 óra. Az Eb-n segédkező vidéki sportolóknak igény esetén kedd éjszakára szállást tudunk bizosítani, ezen igényt szintén kérem jelezni! A versenysport bizottság döntése értelmében, akik a fenti időpontig nem adják le a kért adatokat, azon sportolókat és edzőket az MJSZ-nek nem áll módjában nevezni és akkreditálni a versenyre, ezért kérjük a határidő betartását!

Köszönettel:
Bíró Norbert
keretedző