Ifjúsági Európa-kupa viadal és tábor Teplicében. A nevezési határidő március 20. - 2016.03.16.

Ifjúsági Európa-kupa viadalra kerül sor április 16-án és 17-én, illetve EJU edzőtáborra április 18. és 20. között a csehországi Teplicében (hazautazás április 20-án). A nevezési határidő március 20., kérjük, erre az email-címen nevezzenek: ifjusagi@judo.hu. A versenykiírás: KLIKK IDE!

Kérjük a mellékelt táblázat minden mezőjét kitölteni, így tudjuk a nevezést elfogadni. Kérjük megjelölni az eltöltött éjszakák számát, az étkezési igényeket és az utazás módját. A válogatási elveknek megfelelően csak a frissített A-, B- és C-keret tagjai nevezhetők.

Az alábbi sportolók MJSZ finanszírozással vehetnek részt a versenyen és táborban, a nemzetközi és hazai versenyek eredményei és a közös programokon való részvétel alapján. Ezen sportolók táborban való részvétele kötelező, valamint az MJSZ által biztosított buszban együtt történik az utazás oda- és visszafelé is! Minden edzőtől kérjük a visszajelzést, hogy sportolójuk él a lehetőséggel! A közös buszban a fennmaradó helyekre önköltségen lehet jelentkezni, a jelentkezés sorrendjében töltjük fel a helyeket!

Finanszírozott sportolók: Varga Brigitta, Kardos Tímea, Tamasi Szandra, Kopasz Fanni, Maróti Alexandra, Faragó Petra, Feczkó Csanád, Pongrácz Bence, Tóth Benedek, Gőz Roland, Árvai Péter, Tóth Csaba, Sipőcz Richárd.

Köszönettel,
A keretedzők