Ifjúsági Európa-kupa viadal és tábor Zágrábban. Utazási információk! - 2016.03.08.

Ifjúsági Európa-kupa viadalra kerül sor március 12-én és 13-án a horvátországi Zágrábban. Az MJSZ busszal utazóknak találkozó március 11-én pénteken 7:45-kor a Récsei Center előtt. Minden MJSZ költségviselésűnek kötelező a busszal utazni, ha valaki az M7-es mellett szállna fel, kérjük ezt külön jellezze Bejczi Zsuzsa női keretedzőnek! A versenykiírás: KLIKK IDE!

Kérjük megjelölni az eltöltött éjszakák számát, az étkezési igényeket és az utazás módját. A válogatási elveknek megfelelően csak a frissített A-, B- és C-keret tagjai nevezhetők.

Az alábbi sportolók MJSZ finanszírozással vehetnek részt a versenyen és táborban, a nemzetközi és hazai versenyek eredményei és a közös programokon való részvétel alapján. Ezen sportolók táborban való részvétele kötelező, valamint az MJSZ által biztosított buszban együtt történik az utazás oda- és visszafelé is! Minden edzőtől kérjük a visszajelzést, hogy sportolójuk él a lehetőséggel! A közös buszban a fennmaradó helyekre önköltségen lehet jelentkezni, a jelentkezés sorrendjében töltjük fel a helyeket!

Finanszírozott sportolók: Varga Brigitta, Ábrahám Titanilla, Kopasz Fanni, Tamasi Szandra, Őzbas Szofi, Maróti Alexandra, Szilli Nóra, Kis Eszter, Kerekes Gréta, Gergácz Enikő, Faragó Petra, Feczkó Csanád, Fülöp Szabolcs, Bóka Bendegúz, Vida András, Pongrácz Bence, Ócsai Sándor, Tóth Ákos, Mezei Bernát, Tóth Benedek, Vadas Vilmos, Gőz Roland, Kurtán Zsombor, Árvai Péter, Tóth Csaba, Sipőcz Richárd, Inotai Péter

Köszönettel,
A keretedzők