IJF Akadémia instruktori képzés indul február 27-én. Fontos információk! - 2017.02.01.

Az IJF Akadémia legközelebbi szemeszter online kurzusa Level 1 Instruktori képzésre 2017. február 27-én indul, gyakorlati hete, számonkérése a következő helyszínek közül kerül majd ki: Budapest (Magyarország), Tbiliszi (Grúzia), Colorado Springs (Egyesült Államok), Lusaka (Zambia), Zágráb (Horvátország), Ankara (Törökország), Mexikóváros (Mexikó), Nassau (Bahama-szigetek), Canberra (Ausztrália). Igényt szerint újabb helyszínek is szóba jöhetnek 2017 folyamán, előzetes egyeztetés alapján. Jelenleg a következő nyelveken érhető el a képzés: angol, francia, spanyol, olasz, török, grúz, magyar, orosz, horvát.

Jelentkezési feltételek:

  • betöltött 18. életév;
  • legalább 1. danfokozat;
  • Go Kyo és Nage-no kata (15 elem) alapos ismerete;
  • befizetett MJSZ-tagdíj 2017. évre;
  • MJSZ integrált informatikai rendszerén keresztül történő jelentkezés 2017. február 15-ig;
  • elsősegélynyújtási vizsgát igazoló tanúsítvány;
  • email-cím az MJSZ integrált informatikai rendszerében megadva.

Az IJF Akadémia kurzusaira nem lehet egyénileg jelentkezni, kizárólag nemzeti judo szövetségek adhatnak le jelölést saját tagjaikra az IJF Akadémia felé, meghatározott időben, meghatározott szemeszterre, megadott határidőig. A gyakorlati táborba történő helyi és nemzetközi utazás (esetleges vízum) megszervezése és költsége a hallgatót terheli. A képzésnek egyéb költsége a hallgatóra számára nincs, a gyakorlati héten a szállás (többágyas elhelyezéssel) és étkezés a hallgató számára ingyenes.

Jelentkezni kizárólag az MJSZ integrált informatikai rendszerén keresztül lehet, 2017. február 15-én 23:59-ig.

Megjegyzés: A korábbi hallgatóknak, akik valamilyen oknál fogva még nem tudták sikeresen befejezni a Level 1 kurzust, azoknak nem szabad az integrált informatikai rendszeren keresztül jelentkezniük, hiszen őket már egyszer jelölte szövetségünk, újabb jelölés nem lehetséges ugyanarra a kurzusra (Level 1 Instruktor).

További információk a mellékelt brossurában, érdekességek az IJF Akadémia honlapján találhatók.