Információk a grúziai edzőtáborról a serdülők részére - 2015.10.13.

Felhívjuk az egyesületek, az edzők, a versenyzők és a szülők figyelmét, hogy október 23. és 31. között Grúziában edzőtáborozhat a serdülő válogatott keret. Információk az utazással kapcsolatban.

Az edzőtáborba utazó keret: Bajcsev Tamás (BHSE), Nerpel Gergely (Rákosvidéke Hajtós DSE), Boros Iván (KSI SE), Máthé Bence (BHSE), Szatmári György (UTE), Palásti Patrik (Atomerőmű SE), Tóth Benedek (Rákosvidéke Hajtós DSE), Feczkó Csanád (Miskolci VSC), Juhász Péter (Egri VSI), Szeredás Botond (Nippon SJC), Vida András (Győri AC), Ötvös Patrik (UTE), Tóth Csaba Koppány (Pénzügyőr), Fülöp Szabolcs (Margitszigeti AC), Tóth Patrik (Diósdi DSE), Kárpáti Dávid (KSI SE), Jánik Viktor (Tatabányai JC), Csiszár Gergely (Ledényi JI), Zábrák Dániel (Újbuda), Szatmári Tamás (Újbuda)

Találkozás: 2015. október 23., 21:30, Liszt Ferenc Repülőtér, 2B terminál
A repülőgép indulása: 23:45
Érkezés: 2015. október 31., 6:35, Liszt Ferenc Repülőtér, 2B terminál

A repülőre feladható csomag 23 kg/fő+a kézipoggyász (42×32×25 cm). A gyerekeknek a Magyar Judo Szövetség kötött utas- és baleset-biztosítást.

Kérjük, mindenki hozzon futó- és úszófelszerelést is. Kérjük, hogy a csatolt Szülői beleegyező nyilatkozatot mindenki töltse ki, és hozza magával a repülőtérre. Bármilyen kérdés esetén írjanak a kunyik.zsolt.99@gmail.com email-címre, vagy hívják a 06-70-623-9627-es telefonszámot.

Köszönettel,
Kunyik Zsolt
serdülő keretedző