Információk IJF-kártya igényléshez (határidő: 2015. január 19.) - 2015.01.09.

Kedves edzők és sportolók!
A Nemzetközi Judo Szövetség az idei esztendőtől kötelezővé tette a saját rendszerében történő regisztrációt, ennek hiányában nem lehet sem a nemzetközi válogató, sem a világversenyeken részt venni. A regisztrációt csak az MJSZ intézheti, és az eddigi tapasztalatok alapján elég körülményes a folyamat, így aki szeretné, hogy sportolója részt vegyen a nemzetközi versenyeken, kérem a lehető leggyorsabban, de legkésőbb január 19-ig jutassa vissza a szövetségbe Kovács Róberthez a sportolói és érintett edzői lenti adatait, illetve a kártya költségeit!

Tehát a következő adatok kellenek az új IJF kártyához (*-gal jelöltek a kötelező mezők):
Név*
Születési dátum*
Klub*
Lakcím*
Honlapcím
Email-cím*
Facebook-cím
Edző neve*
Övfokozat*
Magasság*
Legjobb eredmény és az éve*
Kedvenc technika*
Jobb vagy bal vagy mindkét kezes-e*
Négy latin betűs név a tv közvetítéshez (becenév)

és a fénykép.

A fényképnek útlevélkép minőségűnek kell lennie, és elektronikusan kell .jpg formátumban, 450 pixel magas és 350 pixel széles legyen. Útmutató: KLIKK IDE!

Szükség van a számlázási név, cím, email, telefon és adószámra. Ezek leadása után a szövetség megrendeli, megkapja a rendelés visszaigazolását, árral, bankszámlaszámmal, mit kell írni az átutalás közleményébe stb., a szövetség azt továbbküldi a számla szerinti vevő email címére, azaz nektek. A vevő, ha átutalta a kért összeget, és küld a szövetségbe egy átutalási bizonylatot, akkor a kártya aktiválódik. Amikor postán megérkezik a legyártott kártya, akkor kapjuk a számlát is a kívánt névre.

És még egyszer az árak: (40 euró kártyadíj + szállítási költség)*1,27 ÁFA. Akinek van a megrendeléskor érvényes Jumas-kártyája, annak az ára nem 40, hanem 30 euró. A szállítási költség vélhetően országosan ugyanannyi, a DHL szállítja ki, ennek költsége a legutóbbi rendelésünkkor 13,43 euró volt.

A kártya mellett kérjük a keretedzők felé írásban jelezni január 14-ig, hogy kik szeretnék sportolóikat a nemzetközi versenyeken indítani (akár az MJSZ, akár a klub a finanszírozó).

Köszönettel:
Keretedzők
bnorbertusz@gmail.com
bejczizsuzsa@gmail.com