Interaktív dr. Tiszeker Ágnessel: Sporttáplálkozás Vs. Dopping - 2011.10.17.


A SportVitalitás egy új, havonta megjelenő kérdezz-felelek sorozattal igyekszik közelebb hozni hazánk sportolóit az egészséges táplálkozáshoz, illetve segíteni szeretne abban, hogy az olvasói hiteles forrásból kapjanak információt a dopping-jelenség szinte összes jellemzőjéről.


“Ezek mellett igyekszünk számos tévhitet is eloszlatni, s mintegy útmutatót adni azoknak, akik szeretnének tenni azért, hogy el tudják sajátítani a minél tudatosabb táplálkozás alapjait.

Nem is lehetne jobb szakembert találnunk ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására, mint a Magyar Antidopping Csoport vezetőjét, dr. Tiszeker Ágnest, aki már most kifejti válaszát nekünk néhány olyan kérdésre, melyek alapvetően fontosak a tudatos sporttáplálkozás és a dopping témakörökben.

Cégünk Facebook oldalán ettől a naptól kezdve három héten keresztül tehetnek fel kérdéseket egyenesen dr. Tiszeker Ágnesnek az említett témakörökben a megadott helyen: KLIKK IDE!

A kérdezz-felelek sorozatunkat kiegészítjük egy nyereményjátékkal is, a versenyben való részvételnek mindössze két feltétele van:

1. A kérdező legyen tagja cégünk Facebook csoportjának.

2. A SportVitalitás és Dr. Tiszeker Ágnes által közösen megalkotott Országos Táplálkozási Kérdőívet szükséges kitölteni: KLIKK IDE!

Értékes nyereményt sorsolunk ki a kérdezők és az előbb említett két feltétel teljesítői közt: Havonta (tehát epizódonként) kisorsolunk egy 25 000 forint. Értékű Táplálkozási Állapotfelmérést, amelyhez egy egyéni Étlapkészítés is tartozik.