Jelentkezés a Magyar Judo Szövetség 2017. évi közgyűlésére az IIR-en keresztül - 2017.05.17.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatást adni a Közgyűlés lebonyolításáról, valamint a küldöttek részvételi szándék jelzésének mikéntjéről.

A versenyek esetében használt előnevezési eljárás az Integrált Informatikai Rendszeren keresztül olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy a Közgyűlés lebonyolításánál is ezt a technikát alkalmazzuk a helyszíni regisztráció gördülékenyebb és gyorsabb kivitelezése érdekében. Ezen funkció elérése az IIR-ben:
Események -> Események -> Magyar Judo Szövetség 2017. évi rendes Közgyűlés
Itt a jobb oldalon található „Jelentkezés” ikonra kattintva adható hozzá új személy az eseményhez.

Minden egyesület annyi főt „nevezhet” a rendszerben legkésőbb 2017. május 20-án 23:59-ig, ahány mandátummal rendelkezik a tavalyi év befizetései alapján. Fontos, hogy csak olyan személy adható hozzá az eseményhez, aki rendelkezik befizetett éves tagsági díjjal!  Az éves tagdíjbefizetést a helyszínen manuálisan is ellenőrizzük, ezért mindenki hozza magával a tagkönyvét!

Fontos tudnivaló továbbá, hogy az előnevezés nem váltja ki a megbízólevelet! Minden küldött köteles magával hozni az egyesület elnöke által aláírt kitöltött eredeti formanyomtatványt a Közgyűlés helyszínére, és regisztrációkor leadni azt a mandátumvizsgáló bizottság számára, csak ezután a regisztrációs lap aláírását követően vehető át a szavazólap.

A Közgyűlés alapvető adatai:
A regisztráció kezdete: 2017. május 21. 09:00
A Közgyűlés kezdete: 2017. május 21. 10:00
Közgyűlés helyszíne: Magyar Sport Háza 1. emeleti konferenciaterem (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

Dokumentumok elérése: KLIKK IDE!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a titkárságon készséggel segítenek (06-1-460-6865).
A megjelenésre feltétlen számítunk!