Jelentkezz sportorvoshoz az interneten! - 2009.04.14.

A www.sportorvos.hu és az Országos Sportegészségügyi Intézet (Sportkórház) együttműködése keretében a sportolók gyorsabb, kényelmesebb és átláthatóbb ellátása érdekében a sportorvosi alkalmassági- és időszakos szűrővizsgálatokra való jelentkezésre, időpont foglalásra megindították az online előjegyzést!

(Fotó: IJF, Záhonyi Tamás) 

Az előjegyzéssel kapcsolatos fontosabb tudnivalók:
– Az új szolgáltatás a www.sportorvos.hu oldalon regisztrált felhasználóknak áll rendelkezésére.
– Az online előjegyzés egyelőre csak a Budapesti Sportorvosi Centrum (BSC) rendelőihez vehető igénybe.
– Belépés: www.sportorvos.hu
– A regisztrációnál fontos, hogy valós email címet adjon meg, mivel csak a megadott elérhetőségre elküldött aktiváló link segítségével válik regisztrált felhasználóvá.
– Bejelentkezés után a szűrővizsgálatra felnőttek és gyermekek az 1-es, 2-es, 3-as, 4-es és 5-ös rendelőbe jelentkezhetnek (szabadon választható). A 6-os rendelőbe csak 14 alatti gyermekek jelentkezhetnek.
– A rendelések foglaltságáról a belépés után heti és rendelőnkénti bontásban megjelenő naptárban tud tájékozódni. A hetek között léptetni értelemszerűen az „előző hét” ill. a „következő hét” feliratú gombokkal tud.
– Szűrővizsgálati időpont foglalás az online rendszerben 6 hónapra előre lehetséges.
– Időpontot foglalni a zöld színű, „szabad” feliratú mezőre kattintva lehet. Az időpont foglalásról értesítő emailt kap. A már mások által lefoglalt időpontot piros szín és „foglalt” felirat jelzi.
– Lefoglalt saját időpontot törölni, módosítani csak regisztrált és belépett felhasználó tud.
– A regisztráció során csoportos időpont foglalási igényt is jelezhet, melyre a jogosultságot aktiválás és a regisztrációs team-mel való egyeztetés után kapja meg (regisztracio@sportorvos.hu).
– Internettel nem rendelkező vagy azt ilyen célra használni nem akaró sportolóknak továbbra is rendelkezésére áll előjegyzésre a 488-6120-as, illetve a 488-6130-as telefonszámon a Sportkórház.
 
Remélem, hogy az Országos Sportegészségügyi Intézettel (Sportkórház) indított új szolgáltatásunkkal elégedett lesz!
 
Köszönöm figyelmét, jó böngészést kívánok!
 
Haász Péter
ügyvezető
Krea-Fitt Kft.
www.sportorvos.hu
e-mail: info@sportorvos.hu
mobil: 06 (30) 421-0350