Jön! Jön! Jön! Hajime Judo Magazin! - 2011.09.12.

A Magyar Judo Szövetség határozott szándéka, hogy a judót a sportág eredményeihez és történetéhez méltó megjelenéssel tegye elérhetóvé a közönségnek. A Hajime Judo Magazin bemutatója, ez az olimpiai sportágak között egyedülálló kezdeményezés történelmi esemény a hazai judósport számára.


A magazin egyik fő feladata lesz a 2012-es londoni olimpiára készülő magyar válogatott versenyzők megismertetése a nagyközönséggel. Rovataink között szerepelnek beszámolók hazai és nemzetközi versenyekről, mindig törekedve arra, hogy a kiemelkedő eredmények bemutatása mellett mindig bepillantást engedjünk a kulisszák mögé, megismertetve a nézőket a judo színes világával.

Megmutatjuk majd, hogy a judo itthon és külföldön is több mint sport, társadalmi esemény. Fenyő Iván önálló rovatot vezet a műsorban „Szabad Asszociáció” címen, bemutat majd mindent, ami a judóról eszébe jut, hiszen jól ismeri ezt a sportot. Adásainkban igyekszünk bemutatni a már ismerős szavakat, a judo történetét, alapvető szabályait, felszereléseit, dobásait, fogásait. Napjaink csillagai mellett a múlt nagyjait és a jövő reménységeit is igyekszünk megismertetni, ahogyan kitekintünk a judós nagyhatalmakra, a judo és a film, az életmód vagy az önvédelem kapcsolataira.

A fizikai és mentális erőnlét együttes fontosságát hangsúlyozva szeretnénk a judót bemutatni, hitelesen, közérthetően. Sokakat kívánunk megszólítani, barátokká, szurkolókká, rajongókká, sporttársakká, szakértőkké tenni.

A Hajime Judo Magazin műsorvezetője az Európa-bajnok Hadfi Dániel, producere Tóth Erzsébet, felelős szerkesztője, riportere Urbán Gergő, szerkesztője Gombkötő Roland, a rendezője pedig Petőcz Tamás.

HAJIME JUDO MAGAZIN
Premier:
Sport1, 2011. szeptember 10. szombat, 13.15
Ismétlések:
Sport2, szeptember 10., 16.00
SportM, szeptember 11., 20.30
Sport M, szeptember 12., 7.30
Sport M, szeptember 13., 16.15
Sport1, szeptember 16., 13.00
SportM, szeptember 18., 17.45
Sport2, szeptember 24., 3.00
SportM, szeptember 25., 19.00