Judo a siófoki tábor programján - 2013.05.28.

Évről évre nagy sikerrel rendezik meg a siófoki Sport-Önvédelmi és Életmódtábort. A Magyar Judo Szövetség tájékoztatása alapján ebben az évben – megfelelő jelentkezői létszám esetén – Petrányi Imre, az UTE judoszakosztályának vezetője képviseli majd a judósokat a táborban.

Ezért kérjük, aki részt venne a siófoki táborozáson, az a sport.eletmodtabor@gmail.com és az ute.judo@mail2000.net emailcímre egyaránt küldje el a jelentkezését.

A Sport-Önvédelmi és Életmódtábort felnőttek és gyerekek részére 2013. június 18. és 22. között rendezik meg Siófokon, az Ezüstparton.

„Immár évtizedes hagyomány, hogy évről-évre megszervezésre kerül a siófoki Sport-Önvédelmi és Életmódtábor, amelyen mintegy tíz különböző sportág és harcművészet van jelen, neves hazai és nemzetközi szintű oktatókkal, kiképzőkkel és  mesterekkel – írta bemutatkozó levelében Kalmár Árpád, a tábor vezetője.

Meghívott kiemelt oktatók és díszvendégek:
Dr. Garamvölgyi László, r.dandártábornok, a tábor fővédnöke
Markos György, színművész, a Harcművész Szövetség tiszteletbeli elnöke
Növényi Norbert, olimpia és világbajnok
Németh Nyiba Sándor, olimpion, zeneszerző
Petrányi Imre judomester
Madaras Ádám, kaszkadőr és öttusa világbajnok
Oláh Ildikó, fitnesz és testépítő Európa-bajnok
Berkes László, testépítő világbajnok
Furkó Kálmán, 7.dan kyokushin mester, nyug. ezredes, ex.kommandós kiképzőtiszt
Dr. Zöllei Zoltán, közelharc és kézitusa szövetség elnöke
Várszegi Rudolf, 6. dan, aikido mester, MHMÖSZ alelnök
Juhász Ferenc, shotokan mester, MKSZ alelnök,
Serflek József, kungfu mester, MHMÖSZ főtitkár
Felföldi Szabolcs, kempo és MMA világbajnok
Lelekács Csaba, thaibox világbajnok,
és még sokan mások, jóga, taichi, judo és sport-fitnesz edzők-oktatók

A táborban lehetőséget biztosítunk a sportolókon kívül a szabadidő sportolóknak, iskoláknak, intézményeknek, családoknak és baráti társaságoknak, akik kedvezményesen vehetnek részt a tábor és a szálloda nyújtotta széleskörű sport, -önvédelmi és wellness szolgáltatásaiban.

Az idén a beérkező igények miatt, a nagy tábor mellett egy külön gyermek tábori csoportot is indítunk, amely ideális sport és kikapcsolódási lehetőséget biztosít az iskolák illetve a családok számára is.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK
Sport-Önvédelmi és Életmódtábor – Wellness nyaralási program, Siófok
2013. június 18-22. (keddtől-szombatig)
3-5 nap teljes ellátással, 2-3 ágyas hotelszobákban, napi háromszori svédasztalos reggeli -ebéd-vacsora fogyasztással, ingyenes konditerem-szauna-uszoda használattal

Több sportág, hazai és nemzetközi oktatók, sport-önvédelmi edzések, szabadidős és wellness programok (10 hektáros zöldterület, saját stranddal, minigolf, tenisz, teke, focipályával)

Sport/küzdősport gálaműsor-bemutatókkal, szuper-fight küzdelmekkel, játékos gyermek programokkal, megfelelő számú jelentkezéskor szépségversennyel

Életmód: igény esetén természetgyógyászat, táplálkozás-testsúlyszabályozás-edzéstervezés, ezoterika, taichi, jóga, masszázs, spirituális ismeretek

Részvételi díj:
4 év alatt ingyenes
4-14 éves korig: 39.900 forint
14 felett: 44.900 forint

Meglévő csoportoknak (cégek, illetve iskolák, sportklubok, önkormányzatok, cégek, intézmények, családok, baráti társaságok részére is) különálló szakmai programként, de széleskörű fakultatív tábori részvételi lehetőségekkel ajánljuk kedvező sport, wellness, önvédelmi és életmód szolgáltatásainkat.

Iskolák-sportklubok-csoportok-családok részére további kedvezmények!

Meglévő csoportok, iskolák, osztályok szervezése esetén edzői és szervezői díjat biztosítunk, valamint a jelentkezések esetén támogatjuk a hátrányos helyzetű gyermekek táboroztatását és programjait, valamint ezt követően az edzéslehetőségeiket.”

A tábor kiírása: KLIKK IDE!
A tábor plakátja: KLIKK IDE!

Részletesebb tábori információ:   sport.eletmodtabor@gmail.com
Telefon: 06-20-427-2148