Judo és EVOLVENS: kitartás, dinamizmus, küzdelem és a tisztelet - 2017.11.27.

Az Evolvens, egy kizárólag magyar óramárka. Teljes egészében Budapesten tervezett és épített, automata szerkezettel szerelt óracsalád. A rengeteg technológiai akadály leküzdése, a számos megépített prototípus és több száz előzetes terv eredményeként születhetett meg ez az óra mely tükrözi Budapest dinamizmusát, erejét és fiatalos lendületét. Az Evolvens nem csak egy óra, hanem annak az eszmének a képviselője mely szerint kellő akarattal és kitartással bármi megvalósítható.

evol1


Az óramárka és a Magyar Judo Szövetség közötti együttműködés az idei évben kizárólag a 2017. évi SUZUKI JUDO VILÁGBAJNOKSÁGRA irányult, azonban az Evolvens tulajdonosa már előzetesen megkezdte együttműködését Tóth Krisztiánnal, aki a nemrég megrendezett győri Ifjúsági Európa-kupán vehette át az 5. danfokozatot.

evol3

A szponzoráció többek között annak is köszönhető, hogy a Magyar Judo Szövetség; mintegy erősíti az EVOLVENS márka racionálisan nehezen megfogható értékeit, mint a kitartás, dinamizmus, küzdelem és a tisztelet. A szövetség részéről is teljes mértékben azonosulni tudunk a cég küldetésével és büszkék vagyunk rá, hogy a sikerekben együtt osztozhattunk.


evol2

Az együttműködés keretében az EVOLVENS tulajdonosa, Mezei István és Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke egy-egy R-22A típusú EVOLVENS karórát adott át Joó Abigélnek, Tóth Krisztiánnak, Bor Barnának, Csoknyai Lászlónak, Pánczél Gábornak és Hangyási Lászlónak.