Judós egyesület a jelöltek között! Szavazz! - 2013.02.12.

Vasárnap óta tart a közönségszavazás az Utanpotlassport.hu honlapon a januárban első alkalommal kiírt „A hónap műhelye”-díjra. A mintegy ötszáz jelöltből öt került fel a szavazólapra, köztük van a Gemenc Judo Klub is!


Ennek az öt klubnak maradt esélye arra, hogy – a Magyar Olimpiai Bizottság, az Utanpotlassport.hu és a Decathlon közös kezdeményezése nyomán – elnyerje az elismerés mellé járó félmillió forintos sportszervásárlási utalványt. ITT SZAVAZZ!

Noha sokan nagyvonalúan kezelték azt a szabályt, hogy kizárólag az adott időszakban – jelen esetben a januárban – elért eredményeket, teljesítményeket értékelve jelölhetnek utánpótlás-nevelő műhelyeket a díjra, honlapunkhoz így is több száz értékelhető ajánlás érkezett. Ezek közül a három díjalapító közösen – a sportági szakszövetségek „bólintásainak”, illetve módosító javaslatainak figyelembe vételével – választotta ki az arra legérdemesebbeket. A szavazólapra öt sportág öt műhelye került fel: a Budapesti Honvéd kézilabda-szakosztálya, a szekszárdi Gemenc Judo Klub, az UTE curlingrészlege, a Graboplast Győri Vízisport SE kajak-kenu szakosztálya és a Szegedi Korcsolyázó Egyesület rövid pályás gyorskorcsolya szekciója. (Az „ötök” kiválasztásának indoklásai a szavazólapon találhatók.)

Szavazni a honlap címoldalán található „A hónap műhelye” boxban a „SZAVAZZ!”-ikonra kattintva lehet. Fontos tudnivaló: azonos IP-, illetve e-mail-címről csak egy voksot fogad el a számítógépes rendszer. A szavazás után ne felejtse el érvényesíteni voksát oly módon, hogy ráklikkel az e-mailben kapott linkre! A szavazólap mellett arról is tájékozódhat, hogy addig melyik műhely hány voksot kapott.

A közönségszavazás – amely február 20-ig tart – 25 százalékos mértékben befolyásolja majd a végeredményt. A fennmaradó 75 százalékon a MOB, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu osztozik. A győztes február 26-án a Decathlon budaörsi áruházában, ünnepélyes keretek között veheti át a díjat: „A hónap műhelye” kitüntető címet igazoló táblát és az elismerés mellé járó 500 ezer forintos Decathlon vásárlási utalványt.

A szavazás mellett ne feledkezzenek meg arról sem, hogy a februári kiemelkedő produkciók alapján már most jelölhetnek szakosztályokat az esztendő második díjazottjára. Ajánlani ugyancsak a honlap címoldalán található JELÖLJ!-ikonra kattintva lehet március 5-ig.