Junior válogatottak, figyelem! - 2011.03.28.

Információk a szentpétervári, a lignanói és a leibnitzi junior versenyekről, valamint az indulási feltételekről.


“A szentpétervári junior verseny jelentkezési határideje már lejárt, kérem jelezzenek vissza felém az indulók. (A szentpétervári verseny kiírása: KLIKK IDE!)

A lignanói olasz versenyt is szeretném kihirdetni. A jelentkezési határidő április tizenkettedike (versenykiírás: KLIKK IDE!).

Felhívom az edzők figyelmét, hogy a válogatási elvek értelmében ‘a válogatón szerzett eredmények alapján súlycsoportonként a négy legjobb versenyző indulhat A-kategóriás junior nemzetközi versenyeken. Aki nem kerül be a legjobb négybe, az csak keretedzői engedéllyel indulhat (sérülés, fiatal versenyzők menedzselése a kivétel)’.

Kérném az edzőket, hogy ezzel kapcsolatban tájékoztassanak (sérülések, súlycsoportváltás)!”

Köszönettel,
Neu Gábor
Junior férfi keretedző
Telefon: 06 (20) 981-8272
Email: neugabor@gmail.com

“Kérem a válogatott programban résztvevő versenyzők edzőit, hogy a csatolt táblázatot (KLIKK IDE!) kitöltve juttassák vissza az e-mail címemre 2011. április 12-ig!

A lignanói (ITA) verseny jelentkezési határideje április 12., a leibnitzi (AUT, versenykiírás: KLIKK IDE!) május 10.!

A válogatási elvek értelmében ‘a válogatón szerzett eredmények alapján súlycsoportonként a négy legjobb versenyző indulhat A-kategóriás junior nemzetközi versenyeken. Aki nem kerül be a legjobb négybe, az csak keretedzői engedéllyel indulhat (sérülés, fiatal versenyzők menedzselése a kivétel)’.

Felhívom az edzők figyelmét, hogy a nemzetközi versenyzéshez elengedhetetlen JUMAS-kártyát, valamint „hátszámot” rendeljék meg az MJSZ-ben, ha még nem tették meg!”

Preiszler Gábor
Junior női keretedző
Telefon: 06 (30) 476-4444
Email: preiszler.gabor@nupi.hu