Komoly támogatás várja az U23-as Európa-bajnokságot Győrben - 2018.10.18.

Győr városa és jelentős vállalatai is mellszélességgel állnak a közelgő U23-as Európa-bajnokság mellé – erről számolt be Érsek Renáta, a Magyar Judo Szövetség marketing menedzsere.

judo1Dr. Tóth László (balról), az MJSZ elnöke, Borkai Zsolt, Győr polgármestere
és Dr. Dészi Csaba András, az MJSZ általános alelnöke

„Október tizenhatodikán Győrben jártunk doktor Tóth László elnök úrral, Dr. Dézsi Csaba András alelnök úrral és Simon Csaba szervezési igazgató kollégámmal – mondta Érsek Renáta. – Nagyon sikeres utat tudhatunk a magunkénak az U23-as Judo Európa-bajnoksággal kapcsolatosan, mindazonáltal, hogy a győri székhelyű Alcufer Magyarország egyik meghatározó hulladékkereskedelmi, feldolgozási, hasznosítási, veszélyes hulladék kezelési és szállítási tevékenységet folytató vállalkozása támogatja győri versenyünket. A cégcsoport alapításától fogva száz százalékban magyar tulajdonban van, ami komoly lokálpatrióta elkötelezettséggel párosul. Évi több mint ötszázezer tonna újrahasznosítható hulladék forgalmazással a magyarországi hulladékpiacon meghatározó szerepet tölt be.”

judo3Dr. Dézsi Csaba András (balról), Horváth Ferenc, az Alcufer
tulajdonosa és Dr. Tóth László

„További szponzorációs sikernek örvendhetünk, hogy a Győr-Szol Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt., valamint Győr Város Önkormányzatának is maximális támogatását élvezzük, amellyel igyekszünk a versenyt olyan szinten megszervezni, ami magas fokú kényelmet biztosít a szurkolóknak.”

judo2Dr. Tóth László (balról), Dr. Dézsi Csaba András és
Sági Géza Tibor, a Győr-Szol elnöke

„Rendkívül hálásak vagyunk Győr városának, a Győr-Szolnak, továbbá az Alcufer Zrt.-nek, hogy nagylelkű támogatásával növeli az utolsó utánpótlás korosztályunk versenyének színvonalát. A november másodika és negyedik között megrendezendő kontinensviadal nemcsak azért fontos számunkra, mert az első Magyarországon megrendezett U23-as Európa-bajnokság lesz, hanem mert a vidékfejlesztési politika irányvonalait követve erősíteni tudjuk a vidéki városok jelentőségét.”