Látogatás a Ledényi Judo Iskola csapatának óbudai otthonában - 2014.12.08.

2014. december 1-jén dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke és dr. Csepeli Zsuzsanna, az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. igazgatója látogatást tett a Ledényi Judo Iskola Budapest III. kerület, Mozaik utca 7. szám alatt található edzőtermében. A Ledényi Judo Iskola sok viszontagság után a III. kerületi Önkormányzat segítségével 2014. november 16-án költözhetett be a Mozaik utcai csarnokba.


ledenyi13

Izgatott várakozás előzte meg a látogatást a vezetőedzőtől kezdve a legapróbb gyerekig. Dr. Tóth László köszöntötte a résztvevőket, méltatta a Ledényi Levente által vezetett klub munkáját, eredményességét, vezetőjének szakmai hozzáértését és elhivatottságát.


ledenyi12

 

Kifejezésre juttatta: külön öröm számára, hogy dr. Csepeli Zsuzsanna elfogadta a szövetség meghívását, így személyesen tudták megbeszélni a legégetőbb feladatokat. A továbbiakban is szeretnének szoros kapcsolatban maradni az Önkormányzattal, hiszen csak összefogás útján lehet elérni az utánpótlás korú gyermekek magas szinten való sportoltatását.


ledenyi8

 

Nagyon fontosnak tartja a szülőkkel való szoros együttműködést is, mint a siker egyik zálogát. Ennek megléte és előrevivő ereje itt erősen érződik – ahogyan az számos versenyen tapasztalható is.


ledenyi10

 

A Magyar Judo Szövetség elnökének köszöntője után Ledényi Levente, az iskola megálmodója és megalapítója köszönte meg a magas rangú vendégek látogatását. Ezután a judo iskola korosztályos magyar bajnokai köszöntötték a vendégeket az iskola ajándékaival.


ledenyi1

 

Dr. Tóth László sem érkezett üres kézzel – a közös edzés megkezdése előtt – átadta a szövetség ajándékát, ötven darab judo ruhát, amivel óriási örömet okozott. Sok kisgyermeknek ez az első judo ruhája, örömük és meghatottságuk határtalan volt. A látogatás közös edzéssel ért véget.


ledenyi4

 

Fotók: Demeter István