Az MJSZ és a Nemzetközi Judo Szövetség újabb közös edzői tanfolyama - 2016.06.14.

A Magyar Judo Szövetség és a Nemzetközi Judo Szövetség (IJF) újabb közös, IJF Academy 1. szintű edzői képzést indít, amely távoktatás (12 hét e-learning) és gyakorlati (egy hét a hazai Olimpiai Edzőtáborban) vegyes képzés keretében zajlik majd, magyar nyelven.

Az elméleti képzés 2016. augusztus 8-án indul, sikeres teljesítés esetén a gyakorlati képzés várhatóan 2017. februárjában lesz.

Jelentkezni kizárólag az MJSZ integrált informatikai rendszerén (IIR) keresztül lehet, 2016. július 17-én éjfélig. A tanfolyam (a gyakorlati tábor idején a szállás többágyas szobában, a hazai Olimpiai Edzőtáborban, étkezéssel) ingyenes.

A képzés végén az IJF és TF által kiadott tanúsítvány a judo edzőt „edzői tevékenység végzése, a sportolók versenyekre való felkészítése” tevékenység gyakorlására jogosítja a vonatkozó jogszabály értelmében. A 157/2004. (V. 18.) kormányrendelet „a sport területén képesítéshez kötött tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítések jegyzékéről” mellékletének 4. pontja tartalmazza – többek között – a „nemzetközi sportszövetség által akkreditált edzőképzésben szerzett végzettséget (a sportág megjelölésével) (a)”. Az (a) jelölés „alapfokú iskolai végzettségre épülő középszintű szakképesítést” jelent.

Jelentkezési feltételek:

  • betöltött 18. életév;
  • legalább 1. danfokozat;
  • Go Kyo és Nage-no kata (15 elem) alapos ismerete;
  • befizetett MJSZ-tagdíj 2016. évre;
  • MJSZ integrált informatikai rendszerén keresztül határidőig történő jelentkezés;
  • elsősegélynyújtási vizsga
  • email-cím az MJSZ integrált informatikai rendszerében megadva, amely nem @freemail.hu domain végződésű (tapasztalataink alapján a Gmail és azzal kompatibilis levelező szervereken futó email-címek biztonságosan működnek, ezért kérjük, hogy lehetőleg Gmail-fiókot használjanak a tanfolyam idejére).

Bővebben: KLIKK IDE!