Az Országos Sportegészségügyi Intézet tanfolyama az újraélesztés ismereteiről - 2016.11.09.

Az Országos Sportegészségügyi Intézet vezetése fontos feladatának  tartja, hogy minél több ember számára biztosítsa az újraélesztési ismeretek elsajátítását. Az elmúlt években egyre több, laikusok által végzett, eredményes újraélesztésről kaptunk hírt, amely megerősít szándékunban.

Intézetünk 2016-ban is folytatni kívánja a korábbi évek gyakorlatának megfelelően, az egészségügyi képzettséggel nem rendelkező, a sportéletben tevékenykedő sportszakemberek újraélesztési ismereteinek bővítését. Az újraélesztési tanfolyam keretén belül a résztvevők megismerkednek az újraélesztés legújabb elméletével és gyakorlatával, az elsajátított tudásról gyakorlati bemutatón adnak számot. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

Szövetségük munkatársai az alábbi időpontok közül választhatnak: 2016. november 14., 16., 21., 23., 24., 28., 30., december 5.., 7., 8., 12., 14., 15.

A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatási helyszíne: az Országos Sportegészségügyi Intézet tanácsterme (XIV. épület, I. emelet), 9-13 óra között.

A tanfolyamon való részvételt térítésmentesen biztosítjuk munkatársaik számára. Kérjük, a tanfolyami jelentkezéseket a SESZMO@OSEI.HU címre küldjék, legkésőbb a tanfolyam időpontját megelőzően tíz munkanappal.

A jelentkezés során kérjük nevük mellett adják meg telefonszámukat és e-mail címüket is, amelyen tájékoztatjuk a részletes programról.

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Téglásy György

VKESZ igazgató