Pályázat Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017 cím elnyerésére - 2018.03.23.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hagyományának megfelelően minden évben miniszteri elismerő oklevéllel jutalmazza a kimagasló tanulmányi- és sporteredményt elért tanulókat és hallgatókat. Ehhez kapcsolódóan pályázatot hirdetünk a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017” cím elnyerésére.

A diákok kizárólag hitelesített sporteredményekkel pályázhatnak. Tekintettel arra, hogy a hitelesítési formanyomtatvány megváltozott, szeretnék Önöknek néhány pontban összefoglalva segítséget nyújtani, illetve a támogatásukat kérni, hogy egy esetleges tartalmi vagy formai hiba következtében egyetlen arra érdemes diák se maradjon le a kitüntető címről.

  1.  A Magyar Judo Szövetség részéről az alábbi versenyek eredményeinek hitelesítését kérjük, illetve fogadjuk el: Felnőtt Országos Bajnokság, Korosztályos Országos Bajnokság, Világbajnokság, Európa-bajnokság, Világkupa.
  2.  A hazai eredmények hitelesítése a Hazai sporteredmény-hitelesítő adatlapon, a nemzetközi eredmények hitelesítése a Nemzetközi sporteredmény-hitelesítő adatlapon történik sporteredményenként külön adatlapon. A formanyomtatványok (Pályázati útmutató 5−6. melléklet) a csatolmányban megtalálhatóak.
  3.  Az érvényesség feltétele a hiánytalanul, pontosan kitöltött, megfelelően hitelesített adatlap, ezért kérem, hogy az útmutatás szerint szíveskedjenek azt kitölteni.
  4.  Az adatlapon a kapcsolattartó személy megnevezését és elérhetőségeit egy esetlegesen felmerülő kérdés tisztázása céljából kérem feltüntetni.
  5.  A pályázathoz az eredeti hitelesítő adatlapot kell benyújtani, ezért kérem, hogy postai kézbesítés esetén lehetőség szerint elsőbbségi küldemény formájában szíveskedjenek azt eljuttatni a Pályázó részére. (A pályázat benyújtási határideje: 2018. április 17.)

A Pályázati felhívás és a pályázat részleteit tartalmazó Pályázati útmutató itt érhető el.