Lezajlott a sportágfejlesztési megbeszélés - 2013.05.21.

A Magyar Judo Szövetség 2013. május 22-én 10.00 órától 12.30-ig harminchat edző jelenlétével a Magyar Sport Házának földszinti előadótermében tartott megbeszélést a 2013 és 2020 közötti sportágfejlesztési koncepcióról.

Tisztelt Edző Kollégák!

Nagy örömömre szolgált, hogy sokan részt vettek (36 fő) ezen a sportági egyeztetésen! Remélem, hogy a későbbiekben is ilyen fokú vagy még nagyobb érdeklődés fogja kísérni a sportágfejlesztési program lebonyolítását.

A 2013. május 22-i sportágfejlesztési megbeszélésen történt megállapodás szerint kérünk Titeket, hogy a honlapon szereplő pályázati kiírásokat mind személyi, mind tárgyi eszközre vonatkozóan kérlek, értékeljétek! Amennyiben kiegészíteni kívánjátok, úgy kérünk Titeket, azt írjátok meg jövő hét péntekig, 2013. május 31-ig az mjsz@t-online.hu email címre.

Kérlek Titeket, hogy gondolkozzatok a munkaköri leírás tartalmán, a számon kérhetőség lehetőségén, a rendszerbe be-, illetve kikerülés módjairól, az utánpótlás fejezet, illetve a szakosztályok támogatása fejezet kereteinek felosztására mindennemű javaslatot várunk! Közös érdekünk, hogy a magyar judo érdekeit szolgálja ezen összegek felosztása.

Az anyag elkészítőinek feltett szándéka, hogy minden pozíciót pályáztat, hogy az MJSZ elnökség a legmegfelelőbb személyt válassza ki az aktuális feladatokra. A beérkezett anyagok értékelése után – ha szükséges –, megismételjük a mai találkozót. Ha bármely ponthoz hozzáfűzni való, észrevétel, módosítási szándék fogalmazódik meg bennetek, úgy kérjük, hogy kidolgozva küldjétek a megadott határidőre és email címre.

Pánczél Gábor
MJSZ szakmai alelnök

Kérjük azon edzők véleményét, akik érdekeltek lehetnek valamelyik pályázatban az mjsz@t-online.hu email-címre juttassák el.

Költségvetési terv: KLIKK IDE!
Tatami pályázat: KLIKK IDE!
Edzői pályázat: KLIKK IDE!
Akadémia vagy regionális központ: KLIKK IDE!
Csarnok terv: KLIKK IDE!
Alaprajz: KLIKK IDE!