Harcművészeknek ünnepi könyvakció: a 21 szamuráj - 2009.11.17.

„Nem akciós bejglit a Tescóból, nem kedvezményes plazmatévét a Media Marktból és nem kínai folyóból a magyar karácsonyi asztalra varázsolt pontyot kínálunk az ünnepek előtt két hónappal.”


A „21 szamuráj” című harcművészeti interjúkötet karácsonyi, évvégi akciójáról szeretnénk Önt, Önöket tájékoztatni. A mára bestsellerré vált, megbecsült és – talán nem érdemtelenül – sokat dicsért könyvet a szerzők most a lehető legnagyobb kedvezménnyel kínálják.

Csak harcművészeknek és a keleti kultúra iránt érdeklődőknek. A cél az, hogy élve az ajándékozás, az évvégi számvetések szükségszerűségének lehetőségével, minél több harcművészhez eljussunk. (Büszkén mondjuk, hogy már eddig is számos mester, vezető keresett fel bennünket, hogy karácsonyi ajándékként szerezze be a kötetet, hiszen ennél stílszerűbb és jobb „útravalót” nehéz találni.)

Kiállást, érdeklődést és segítséget kérünk, bátorítást és jó szót, aminek révén a tanítványok, ismerősök, barátok megismerhetik a könyvet. Kérjük, amennyiben ideje és lehetősége van, szorgalmazza saját berkein belül, hogy ez megtörténjen – a könyv minél több helyre eljusson.

Az akció részleteit, a könyv ismertetőjét a csatolt dokumentumokban olvashatja. Kérjük, észrevételeit, kérdéseit írja meg, vagy jelezze nekünk telefonon!

Köszönettel és tisztelettel:
Dr. Gubacsi Attila és Barta Balázs, a “21 szamuráj” című könyv szerzői
www.21szamuraj.hu
Telefon: Barta Balázs – 06 (30) 915-0224
E-mail.: barta@21szamuraj.hu, 21szamuraj@gmail.com
.