Már kapható! Vegyen jegyet a budapesti judo világbajnokságra! - 2017.04.25.

A Broadway Jegyirodában és a jegy.hu internetes portálon már megvásárolhatóak a belépők az augusztus 28-án kezdődő budapesti judo világbajnokságra, amelyre a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor. A nagy nemzetközi érdeklődésre való tekintettel érdemes már most megvenni a jegyeket, hogy a helyszínen együtt szurkolhassunk a magyar sikerekért!

jegy

Az érdeklődők három kategória közül választhatnak: bronz, ezüst vagy arany, a napijegyek (5900–17900 forint) mellett lehet háromnapos vagy hétnapos bérletet is vásárolni. Három éves kor alatt ingyenes a belépés, 18 éves kor alatt félárú jegyek válthatóak, de csoportos kedvezményt is igénybe lehet venni.

A Magyar Judo Szövetség előzetes regisztráció alapján kedvezményes belépési lehetőséget biztosít tagegyesületei részére.

A világbajnokságon az első hat napon, hétfőtől szombatig (augusztus 28–szeptember 2.) az egyéni küzdelmekre kerül sor, szeptember 3-án pedig a csapatversenyeket rendezik meg.

Hazánk 1981-ben (Debrecenben) és 2013-ban (Budapesten) már rendezett felnőtt Európa-bajnokságot, a sportág legrangosabb eseményének, a felnőtt világbajnokságnak most először adhat otthont.

A sportág szerelmesei alighanem mind a hét versenynapon jelen akarnak lenni a sportág csúcseseményén. De mit tegyen az, aki még nem járt ilyen nagy judoversenyen? Melyik napra érdemes jegyet váltania? A döntésben megpróbálunk segíteni a világbajnokság honlapján: KLIKK IDE!

vb2017budapest