Egyetemi szakirányú továbbképzés Győrben

Egyetemi szakirányú továbbképzés Győrben

A győri Széchenyi István Egyetemen az idén ősszel induló Sport-marketingkommunikáció egyetemi szakirányú továbbképzésre még két hétig lehet jelentkezni.


Az új, sport tematikájú szakirány október elején indul és két féléves ciklusban szerzik meg tudásuk a jövő sportszakemberei, jelentkezni még szeptember végéig lehet: KLIKK IDE!

A képzés célja, hogy a sportolói, a sportszervezeti, vagy akár a vállalati oldalon, a szakterületeken dolgozó szakemberek, szakirányú és tematikus tudással rendelkezzenek.


2021. 09. 20.

Kapcsolódó hírek

Az első Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata verseny
A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a Magyar Judo Szövetség csak online formában tudja megtartani az első Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata versenyt.
2021. 12. 02.
Özbas Szofi: Grand Slam-ezüst Antalyából
Özbas Szofi pályafutása során először jutott be World Judo Tour-viadalon a fináléba: az antalyai Grand Slam-tornán nagy skalpokat begyűjtve ezüstérmet szerzett.
2022. 04. 03.
A judo szakmai fejlődéséért
Dr. Kovács Antal szakmai alelnök vezetésével 2022 tavaszán megalakult a Magyar Judo Fejlesztési Tanács. A kezdeményezés célja annak megvizsgálása, hogyan lehet még hatékonyabbá tenni a szakmai munkát.
2022. 12. 05.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.