Diákolimpiai országos döntők Győrben

Diákolimpiai országos döntők Győrben

A győri Olimpiai Sportparkban öt korcsoport diákolimpiai országos döntőit rendezték meg a hétvégén, szombaton a diák A-, B- és C-, vasárnap a serdülő és a junior korcsoport küzdelmeire került sor.A diákok diákolimpiai fináléján két fő híján ötszáz judoka tette próbára felkészültségét. Ezen az eseményen az oktatási intézmények színeiben indulnak a sportolók, de érdemes megjegyezni, hogy összesen nyolcvankét judoegyesület képviseltette magát.

A legeredményesebben ezen a napon a Ledényi Judo Iskola diákjai szerepeltek, hét arany- és egy ezüstérmet nyertek az egyesület sportolói, megelőzve a BHSE (6, 0, 2), a Kaposvári USE (5, 2, 4), a Miskolci VSI (3, 1, 6), a Koroncó-Tutti (3, 1, 0) és a Nagykanizsai JK (3, 1, 0) versenyzőit.


Vasárnap előbb a serdülők, majd a juniorok léptek tatamira a diákolimpiai döntőn, ezen a napon háromszázhuszonöt judoka szerepelt, nyolcvan egyesület volt ezúttal érintett. A két korosztály összesített éremtáblázatán a KSI SE (3, 2, 3) zárt az élen az UTE (3, 0, 0), a Rákosvidéke Hajtós DSE (3, 0, 0), a Ledényi JI (2, 0, 3), a DVTK (1, 3, 2) és a BHSE (1, 3, 2) előtt.

Diák A-, B- és C-korcsoportos diákolimpiai országos döntő eredmények: KLIKK IDE!
Serdülő és junior diákolimpiai országos döntő eredmények:
KLIKK IDE!


2022. 05. 23.

Kapcsolódó hírek

Megnyitották az MTK Budapest küzdősportcentrumát
A zuglói Lantos Mihály Sportközpontban pénteken ünnepélyes keretek között megnyitották az MTK Budapest küzdősportcentrumát.
2022. 09. 30.
A TF közös webinar-sorozata a berni és a tiranai egyetemmel
A Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem webinar-sorozatot szervez a svájci University of Bern (UBern), valamint az albán Sports University of Tirana (SUT) közreműködésben.
2022. 03. 08.
Három magyar érem az EYOF-ról!
A szlovákiai Besztercebánya adott otthont a 2021-ről elhalasztott Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak, amelynek egyéni küzdelmeiben három judósunk is felállhatott a dobogóra.
2022. 07. 31.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.