Együttműködési lehetőség magyar kluboknak

Együttműködési lehetőség magyar kluboknak

A magyar és a Seychelle-szigeteki külügyminisztériumok közreműködésével együttműködési lehetőség nyílik a hazai judoklubok számára.

Az Indiai-óceánban, Afrika partjaitól keletre fekvő szigetország nagy erőfeszítéseket tesz sportéletének fellendítéséért, a judosportban is komoly célokat tűzött maga elé. A két második danos mester, Nady Cliff Jeanne és Christian Jules Philoe vezette ifjúsági klub tizenöt-tizenhét éves judokákból álló kerete cserekapcsolatot alakítana ki egy magyarországi egyesülettel.

Várjuk azon magyar klubok jelentkezését, amelyek vendégül látnák a Seychelle-szigeteki csapatot. A Magyarországra utazási költséget a Seychelle-szigeteki csapat viseli, amely cserébe hasonló létszámban és időtartamban vendégül látja a fogadó magyar egyesületet (csak az utazás költségeit kell biztosítani).

Jelentkezés és bővebb információ: simon.csaba@judo.hu


2023. 01. 20.

Kapcsolódó hírek

Versenysport bizottsági ülés Tatán (Frissítve!)
A Magyar Judo Szövetség versenysport bizottsága december 8-án csütörtökön ülést tart Tatán.
2022. 12. 06.
Dr. Tóth László az Európai Judo Szövetség elnökjelöltje
Óriási sportdiplomáciai siker kapujában: Dr. Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke lesz az egyetlen elnökjelölt az Európai Judo Szövetség (EJU) június 17-én Bécsben következő kongresszusán.
2022. 04. 22.
Grand Slam Hungary: Pupp Réka aranyérmes!
Pupp Réka megnyerte az 52 kilogrammosok küzdelmeit a Papp László Sportarénában zajló Judo Grand Slam Hungary első napján.
2022. 07. 09.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.