Három bronzérem a junior Európa-kupában

Három bronzérem a junior Európa-kupában

Június első hétvégéjén Prágában rendezték meg a junior Európa-kupa sorozat újabb állomását, amelyen a harminchat fős magyar válogatott három bronzérmet és öt pontszerző helyezést gyűjtött.
Gábor Áron (balról a harmadik) a prágai dobogón


A csehországi viadalon négy kontinens huszonhét országának háromszázhatvanöt judósa lépett tatamira. A torna fényét növelte, hogy népes csapattal részt vett rajta a japán junior-válogatott is, amely nagy fölénnyel (5 arany, 1 ezüst, 3 bronz) végzett az éremtáblázat első helyén, megelőzve az ugyancsak remeklő Grúziát (3, 4, 5) és Németországot (1, 2, 1).
Keller Rebeka (balról a harmadik) is bronzérmet nyert PrágábanA mieink Gábor Áron (66 kg, MTK Budapest), Keller Rebeka (52 kg, Ippon Judo Tatabánya) és Sági Nikolett (78 kg, KSI SE) révén három bronzérmet gyűjtöttek, Farkas Bence (60 kg, MTK Budapest) és Demeter Marcell (81 kg, MTK Budapest) az ötödik, Szeleczki Szabina (48 kg, BHSE), Péter Fruzsina (63 kg, KSI SE) és Ódor Veronika (+78 kg, Budaörsi SC) pedig a hetedik helyen végzett.
Sági Nikolett (balról a harmadik) a 78 kilósok bronzérmese

Forrás: Judoinfo
Eredmények:
KLIKK IDE!
Fotó: EJU, Filip Stoss


2023. 06. 05.

Kapcsolódó hírek

Angolul jól kommunikáló edzőt keresünk
Nemrégiben lehetőség nyílt egy olyan együttműködésre a Nemzetközi Judo Szövetséggel, amelynek során az iskolai judo alapjait igyekszünk magasabb szintre helyezni.
2021. 12. 07.
Hungary Masters 2023: A világ legjobbjai hazánkban!
Két hónap múlva, augusztus negyedikén kezdődik Budapesten az esztendő legfontosabb olimpiai kvalifikációs viadala, a Masters Hungary, amelyen a világ legjobb judósai lépnek majd tatamira a Papp László Sportarénában.
2023. 06. 05.
Nevezés a zágrábi ifjúsági Európa-kupára
A horvátországi Zágrábban rendezik meg az ifjúsági Európa-kupa sorozat állomását és az azt követő edzőtábort 2023. március 11. és 15. között.
2023. 01. 31.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.