Inkluzió a tatamin

Inkluzió a tatamin

A júniusi, berlini Speciális Olimpia nyári világjátékokra készülő csapata jó hangulatú, közös edzést tartott az Ippon Judo Tatabánya SE válogatott, többszörös magyar bajnok ép sportolóival a tatai edzőtáborban.

Az edzést Juhász József szakágvezető felkérésére Csernoviczki Csaba hetedik danos mesteredző vezette. A szakember elismerően nyilatkozott a speciális olimpikonok felkészültségéről.

A „vendégcsapat”: Szabó Áron, Krüpl Georgina, Miklósvölgyi Dániel válogatott sportolók, valamint Miklósvölgyi Máté és Gál Albert. A berlini utazó csapat: Juhász Dániel szakágvezető helyettes, Lipták Viktória, Olasz Krisztina, Kántor Gábor, Krizonics Ádám.

Egyúttal, édesapja tolmácsolásával is gratulálunk az olimpiai bronzérmes Csernoviczki Évának gyermeke megszületéséhez és sok örömet kívánunk nekik!

Forrás: Magyar Speciális Olimpiai Sportszövetség


2023. 04. 25.

Kapcsolódó hírek

A SchoolJudo.EU program Magyarországon
A Magyarországon (is) zajló Erasmus SchoolJudo.EU program már több szakaszon is keresztül ment, pályázatokkal, tervezéssel, a pedagógia és a módszertan véglegesítésével, információgyűjtéssel és még sok mással.
2022. 03. 30.
Három magyar érem az EYOF-ról!
A szlovákiai Besztercebánya adott otthont a 2021-ről elhalasztott Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak, amelynek egyéni küzdelmeiben három judósunk is felállhatott a dobogóra.
2022. 07. 31.
European Open Varsóban, két magyar éremmel
Nerpel Gergely ezüst-, Czerlau Jennifer pedig bronzérmet nyert a Varsóban megrendezett olimpiai kvalifikációs European Open-viadalon, a mieink még három ötödik és egy hetedik helyezést is begyűjtöttek.
2024. 02. 26.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.