Judo edző BSc képzés Egerben

Judo edző BSc képzés Egerben

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem kiemelten fontosnak tartja a testnevelés, a verseny- és szabadidősport tudományos és szakmai fejlesztését, legyen az sportszakember-képzés, -továbbképzés, tananyagfejlesztés vagy sporttudományi szakértői- és kutatómunka. Ezt a felelősségteljes munkát a sportirányítás szervezeteivel, valamint a különböző sport- és tudományos szervezetekkel együtt végezzük.

Az Egyetem és a Magyar Judo Szövetség (MJSZ) oktatási, szakmai és tudományos együttműködésének eredményeként a Sporttudományi Intézet a 2023/2024-es tanévben JUDO edző Bsc képzést indít.

Az Egyetem Sporttudományi Intézete az MJSZ erkölcsi és szakmai támogatásával, elméleti alapokra épülő gyakorlatorientált edzőképzést indít a sportágban. A nappali vagy levelező tagozatos képzés során az általános (alapozó) és speciális (sportágspecifikus) tudásra és tapasztalatszerzésre is nagy hangsúly kerül.

Az Egyetem és az MJSZ a modern tudományos és szakmai eredményekre támaszkodva alakítja ki a hároméves képzés tartalmi és formai ismereteit, követelményeit. A sportági képzést a nemzetközi és a hazai judo sportágban jártas, kiemelkedő tudással rendelkező sportszakemberek tartják. A szakmai tudás, az ideális létesítmények, illetve Eger és az Egyetem szellemisége együttesen garancia a komplex edzői munka során szükséges tudás elsajátítására és gyakorlati alkalmazhatóságára.

A különböző sporttudományi képzésekben kiemelkedő hagyományokkal és tapasztalatokkal rendelkező Sporttudományi Intézet szeretettel várja azokat az érdeklődőket, akik számottevő sportági tapasztalatokkal rendelkeznek és judo szakedzői (BSc) végzettséget szeretnének szerezni.

A képzésre a jelentkezési határidő 2023. február 15.
A képzéssel és a felvételivel kapcsolatos tájékoztató elérhető:
https://uni-eszterhazy.hu/egyetem/m/felvetelizok/alapkepzes/felveteli-vizsgakovetelmenyek
https://uni-eszterhazy.hu/egyetem/m/felvetelizok/alapkepzes2023. 02. 14.

Kapcsolódó hírek

Judo 140 település főterén – csatlakozz a csapatoddal!
A 2022-es év nagyon fontos a Judo számára, száznegyven esztendeje, hogy Kano Dzsigoro megalapította a Kodokan Judo iskolát. Itt az alkalom, hogy megmutassuk a világnak, hogy a koronavírus-járvány ellenére a judo ma erősebb, mint valaha!
2022. 08. 29.
Szünetelnek a keretedzések
Felhívjuk az egyesületek, az edzők és a versenyzők figyelmét, hogy február 3. és 10. között szünetelnek a válogatott keretedzések.
2022. 01. 25.
A serdülő keretedzések menetrendje
2023. szeptember 5-től a serdülő keretedzésekre keddenként az UTE edzőtermében kerül sor.
2023. 08. 30.

Naptár


Események