Judós segítség a rászorulóknak

Judós segítség a rászorulóknak

A vásárosnaményi Szelet-Kelet Sportegyesület judocsapata nagy erőfeszítéseket tesz, hogy enyhítse a bajba került családok fájdalmát. Jótékony tevékenységükhöz a judósoktól kérnek segítséget.
Kedves judós barátaink!
A napokban kialakult helyzetben egyesületünk segítségével több mint tucatnyi kárpátaljai kötődésű magyar család érkezett Magyarországra. A családok gyermekei már hónapok óta foglalkoznak egyesületünkben judóval, ez évben már bekapcsolódnak a judo magyar vérkeringésébe.

Egyesületünk a judós gyerekek és családjaik számára ellátást szervez, ezen kívül valamennyi felesleges tataminkat átadtuk a befogadó pontoknak, több érkező menekült család azokon éjszakázik. Kisbuszunkkal a családok szállítása folyamatos.
Judós tatamikból kialakított fekvőhelyek az átmeneti szálláson


Kérem, hogy amennyiben van nálatok felesleges judofelszerelés menekült gyermekeknek (a judós felszerelésük otthon maradt), használt judoruhákat az egyesület vásárosnaményi címére eljuttatni szíveskedjetek (Szelet-Kelet Sportegyesület, 4800 Vásárosnamény, Rákóczi utca 9., telefonos elérhetőségek: 06-20-252-5140 vagy 06-20-563-8615).

Pénzbeli adománnyal is tudjátok támogatni azt a munkát, amelyet az egyesület végez ezekben a napokban.

A bankszámlaszám:
Szelet-Kelet Sportegyesület
10404481-50526657-85741009

A pénzbeli segítséget a gépjárművek rendelkezésre állására, az itt alvók ellátásra fordítjuk. Minden segítséget köszönünk!

Lőrincz Ottó és Insticei Zoltán
judoedzők, Szelet-Kelet Sportegyesület
Kápátaljai (beregszászi és kígyósi) judokák a ÉKMRJSZ szombati,
miskolci regionális versenyén


2022. 02. 28.

Kapcsolódó hírek

Új küzdősport terem a Debreceni Egyetemen
A Debreceni Egyetem sportinfrastruktúrája küzdősport teremmel bővült a Böszörményi úti campuson.
2022. 02. 05.
Négy hazai viadalról lesz élő közvetítés
Tájékoztatjuk az egyesületeket, a versenyzőket és a szurkolókat, hogy a 2022. évi hazai versenyek közül a továbbiakban négy versenyről lesz online közvetítés.
2022. 11. 02.
Sportösztöndíj program: pályázati felhívás
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem pályázatot ír ki az egyetem államilag támogatott, az államtudományi képzési területhez tartozó, nappali és levelezős munkarendű alapképzésére, olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló felvételi jelentkezők szám...
2022. 04. 06.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.