Július 2-án: danvizsga az Ungvári Miklós Ceglédi Judoközpontban

Július 2-án: danvizsga az Ungvári Miklós Ceglédi Judoközpontban

A Magyar Judo Szövetség Országos Dankollégiuma július 2-án szombaton tartja meg az idei nyári danvizsgát, amelyen az első két danfokozatra lehet vizsgázni.A legutóbbi danvizsgán, 2021 decemberében húsz sikeres vizsgázót jegyeztek


Változások történtek az Országos Dankollégium vezérkarában, több mint egy évtizednyi eredményes munka után lemondott posztjáról Flóri Miklós, az ODK elnöke, akit a tagság az ODK tiszteletbeli elnökének választott. A Magyar Judo Szövetség közgyűlésének szavazása után Gosztonyi Zsolt (6. dan) lett az ODK új elnökhelyettese, Szepesi József (6. dan) az alelnök, az ODK közgyűlése Vészi Klárát (4. dan) bízta meg a titkári teendők ellátásával. Az elnökség megújult, de a vizsgáztatási menetrend egyelőre nem változott, vagyis nem készült hiába, aki a nyári vizsgán szeretné megszerezni danfokozatát.

A vizsgán minden vizsgázó saját felelősségére vesz részt, az esetleges sportsérülésekért a rendezők felelősséget nem vállalnak. Amennyiben az aktuális előírások azt megkövetelik, a vizsgát az MJSZ Covid-19 Eljárásrendjének megfelelően rendezik meg.

Jelentkezés az informatikai rendszeren keresztül történik, a jelentkezési határidő 2022. június 27. Az elméleti vizsga elektronikus formában történik – további részletek a kiírásban: KLIKK IDE!

Vizsga ideje:
2022. július 2., szombat
Helye: Ungvári Miklós Ceglédi Judoközpont (Cegléd, Malomtó szél 35.)
Regisztráció: 9:00–10:00
Vizsga kezdete: 10:00


2022. 06. 14.

Kapcsolódó hírek

Az első Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata verseny
A jelenlegi járványügyi helyzet miatt a Magyar Judo Szövetség csak online formában tudja megtartani az első Nage-no Kid kata és Katame-no Kid kata versenyt.
2021. 12. 02.
Segítség a szabályváltozások értelmezéséhez (Frissítve!)
A Magyar Judo Szövetség bíró bizottságának 2022-től érvényes judo szabályváltozásokat magyarázó bemutatója.
2022. 01. 06.
Grand Slam Hungary: Itt a magyar csapat!
A tervek szerint harminc judós képviseli a magyar színeket a július nyolcadikán kezdődő, háromnapos Grand Slam Hungary olimpiai kvalifikációs viadalon.
2022. 06. 29.

Naptár


Események


    A kiválasztott napra nincs esemény.